Vakantiehuis 18 personen

Boek een vakantiehuis 18 personen als familieweekend accommodatie

Op zoek naar een vakantiehuis 18 personen in Brabant, Drenthe, Overijssel, Zeeland of Limburg? Of een 18 persoons groepsaccommodatie aan de Belgische kust, in Luik of de Ardennen? Op deze pagina vind je 18, 20, 22 en 24 persoons grote en vakantiehuizen in Nederland en België. Ze zijn allemaal geselecteerd voor het vieren van een familieweekend vanaf 18 personen.

Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen vanaf 18 tot 20 personen

Liever een vakantiehuis 20 personen huren? Boek dan een vakantiehuis 20 personen via de website vakantiehuis 20 personen.be
Ook voor een groepsaccommodatie 18 personen aan zee.

Grote vakantiehuizen 18 tot 24 personen familieweekend

Of je nu met je familie een weekendje weg wilt en verblijven in een familieweekend accommodatie aan het water of in de bossen. Je vindt hier de mooiste grote vakantiehuizen voor groepen van 18, 20, 22, 24 en meer personen. Ook vind je hier wat tips familieweekend. Het is ook mogelijk een 18 persoons vakantiehuis met zwembad en jacuzzi te huren. Voor een relax weekend met de familie.

Vakantiehuis 18 personen met zwembad?

Een familieweekend met Pasen, in het voorjaar, Kerstvakantie of herfstvakantie is altijd geslaagd als je deze in een groot vakantiehuis met privé binnenzwembad viert. Vier je een familieweekend in de zomerperiode is een accommodatie met buitenzwembad ook prima. Als je een 18, 20 of 22 persoons vakantiehuis met zwembad zoekt, kijk dan ook wanneer dat zwembad voor de gasten geopend is. Voor een wellness weekend in Nederland of België is het ook mogelijk een groot vakantiehuis met zwembad, jacuzzi en sauna te huren. In combinatie met speelgelegenheid voor de kinderen en een tafeltennistafel is dit de ideale familieweekend accommodatie.

Familieweekend Tip: Slaapkamers die over eigen sanitair beschikken

Als je op zoek bent naar een 18 persoons vakantiehuis voor je familieweekend Nederland of België, is het zaak om niet alleen naar faciliteiten te kijken zoals zwembad, trampoline, biljart, tafeltennistafel of sauna maar vooral ook naar het aantal slaapkamers, de kwaliteit van de bedden en de aanwezigheid van sanitair op de slaapkamers.

groep vrienden gezellig samen

Grote vakantiehuizen Nederland en België waarvan de slaapkamers over een eigen wastafel, douche en toilet beschikken hebben voor de meeste families de voorkeur. Eén of meer slaapkamers op de begane grond van de vakantieboerderij, villa of vakantiehuis, zijn prettig voor oudere personen en mensen die slecht ter been zijn.

Vakantieboerderij of groot vakantiehuis in de bossen?

Als je een familieweekend accommodatie voor 18 tot 40 personen zoekt, heb je de keuze uit het huren van een groot vakantiehuis, kasteel, vakantieboerderij of groepsaccommodatie. De verschillen tussen een vakantieboerderij en een groot vakantiehuis familieweekend zijn in hoofdlijnen de volgende. Een vakantieboerderij ligt bijna altijd in een landelijk gebied, vaak op het platteland en heeft een grote oppervlakte en veel slaapkamers en recreatie mogelijkheden. Vaak is een vakantieboerderij Nederland een verbouwde boerderij. Soms houdt de boer nog schapen, geiten en kippen. Leuk om in het kader van een familieweekend bij de boer te verblijven. Lees hier meer over het huren van een vakantieboerderij.

Grote vakantiehuizen in de bossen

Een groot vakantiehuis in de bossen huren, is van een heel andere orde. Dat is vooral aantrekkelijk als de kinderen al wat ouder zijn en je als groep behoeft hebt aan een natuurbeleving en lange boswandelingen. Een groot vakantiehuis met open haard en sauna in de bossen huren, leuk voor een weekend weg Veluwe of Ardennen. Familieweekend tip: Huur eens een groot vakantiehuis in de Achterhoek. Je bent dan omgeven door prachtige bossen en bent niet ver verwijderd van de grens met Duitsland. In de Achterhoek vind je fantastische vakantieboerderijen. Je kunt ook een vakantieboerderij 18, 20, 22, 24 personen in dit mooie stuk van Gelderland huren.

vakantiehuis 18 personen op een boerderij

Een vakantiehuis 18 personen aan zee huren

Grote vakantiehuizen aan zee of in de bossen. Een wereld van verschil. Als je liever een familieweekend aan zee viert en een geschikte accommodatie zoekt, heb je bij ons de keuze uit meer dan 100 familieweekend accommodaties aan zee voor 8 tot 30 personen. Je kunt ook kiezen voor een grote vakantievilla aan zee. Zoek en Boek een groot vakantiehuis aan de Belgische of Nederlandse kust of boek een groot vakantiehuis aan zee in Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal.