Vakantiehuis 18 personen

Boek een vakantiehuis 18 personen als familieweekend accommodatie

Vakantiehuis 18 personen huren? Hier vind je het meest uitgebreide en betaalbare aanbod vakantiehuizen 18 tot 24 personen. Ook voor een 18 persoons vakantiehuis met zwembad, sauna, hottub. Voor familieweekend of reünie. Zowel op een vakantiepark als particulier. Ook mogelijkheden een 18 persoons vakantiehuis te huren met gebruik binnen zwembad en bubbelbad. Of een familie vakantiehuis 18 personen met 9 slaapkamers. Bij Landal bijvoorbeeld.

Luxe of goedkoop vakantiehuis 18 personen huren

Waar wil jij je vakantiehuis 18 personen huren? Op zoek naar een luxe of goedkoop vakantiehuis 18 personen in Brabant, Drenthe, Overijssel, Zeeland of Limburg? Of een 18 persoons villa of groepsaccommodatie aan de Belgische kust, in Luik of de Ardennen? Zonder of juist met zwembad? Op deze pagina vind je 18, 20, 22 en 24 persoons grote en vakantiehuizen in Nederland en België. Ze zijn allemaal geselecteerd voor het vieren van een familieweekend vanaf 18 tot ruim 25 personen.

familie en vrienden vakantie

Vakantiehuis 18 personen en 9 slaapkamers.

Het meest ideale is als je een 9 slaapkamers vakantiehuis weet te huren voor een groep van 18 personen. Omdat je dit type vakantiehuizen alleen op de familie vakantieparken vindt, zal je voor een particulier vakantiehuis voor een groep van 18 personen wellicht een groepsaccommodatie van 20 personen moeten huren of een groot vakantiehuis 24, 25 of vakantiehuis 26 personen.

Landal, 18 personen, 9 slaapkamers.

Zoals geschreven, Landal GreenParks biedt op diverse familieparken grote vakantiehuizen of vakantieboerderijen voor 18 personen met 9 slaapkamers te huur aan. Hieronder de top 3 voor wat betreft accommodaties Nederland 18 personen, 9 slaapkamers voor je familieweekend of familiereünie.

strandwandeling met familie

Roompot vakantiehuizen 18 personen.

Net zoals Landal, heeft ook Roompot een uniek aanbod grote vakantiehuizen 18 personen, niet alleen in Nederland maar ook elders in Europa. Voor een familieweekend Nederland, ook aan zee, bevelen wij de onderstaande 3 vakantiehuizen voor familie groepen aan.

Iedere groep een unieke accommodatie

Met 18 personen er op uit? Op deze site vind je gegarandeerd de villa, het grote vakantiehuis of groepsaccommodatie 30 personen welke perfect past bij jullie familie uitje. Ook als je een 18 persoons vakantiehuis of villa met binnenzwembad zoekt.
Al deze grote vakantiehuizen zijn perfect voor een familieweekend of familiereünie. Je kunt ook kiezen voor een groepsbungalow 18 personen of groepsvilla.

Vakantiehuis 18 personen Noord-Brabant?

Noord-Brabant is een aantrekkelijke provincie om er een familieweekend of familiereünie te vieren en niet alleen omdat dit de provincie is met de leukste attractieparken zoals de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. In N-Brabant vind je ook de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vind deze bijvoorbeeld via Natuurmonumenten. Indien je een 18 persoons vakantiehuis in Noord-Brabant wilt huren, heb je vele particuliere opties maar ook enkele op familie vakantieparken. Wat dacht je van deze 18 persoons familievilla op de Katjeskelder?

karaoke met familie

In Drenthe een 18 persoons vakantiehuis huren

Vakantiehuis 18 personen in Drenthe huren? De provincie Drenthe is voor veel families dé provincie in Nederland om er een familieweekend te vieren. En dat is niet alleen vanwege de uitgestrekte bossen, heidevelden en prachtige natuurgebieden. In Drenthe vind je namelijk prachtige familievakantieparken en authentieke vakantieboerderijen. Ideaal om een familie reünie Drenthe te vieren. Eén van die parken is het autovrije Hunzepark. Een ander mooi park is het unieke Hof van Saksen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze 18 tot 24 persoons groepsaccomodatie Hof van Saksen.

Vakantiehuis 18 personen Zeeland.

Een familie weekend in Zeeland vieren kan zowel voor Nederlandse als Vlaamse gasten aantrekkelijk zijn. En niet alleen vanwege de gunstige ligging aan zee, de schone en brede stranden en de prachtige duinen. Zeeland heeft alles in huis om er een ontspannen weekend met familie of vrienden te vieren. Met, wat 18 persoons familie accommodaties betreft, uitschieters in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland.
Wat dacht je van het huren van deze 18 persoons familievilla op Buitenhof Domburg? Of, ook zeker een aanrader, dit luxe 18 tot 22 persoons villa op Landal Nieuwvliet-Bad?

strandwandeling met familie

18 persoons vakantiehuis West-Vlaanderen huren

Familieweekend met 14, 16 of 18 personen in West-Vlaanderen huren? Het aanbod familie villa’s en groepshuizen zijn in West-Vlaanderen en zeker aan de Belgische kust dun gezaaid. Er zijn echter wel een aantal interessante opties. Zeker particuliere vakantiehuizen voor groepen in West-Vlaanderen. Zie bijvoorbeeld deze prachtige 18 persoons villa in Koksijde of voor de fijnproevers en voorstanders van bijzonder en luxe overnachten dit 24 persoons landhuis West-Vlaanderen. Twee voorbeelden van aantrekkelijke familie accommodatie België groepen.

Bijzonder mooie vakantiehuizen Ardennen 18 personen

De allermooiste vakantiehuizen voor groepen in België vind je zeker in de Ardennen. Ook met privé binnenzwembad en eigen sauna.
Dit is onze top 3 voor wat betreft 18 persoons huizen Ardennen met binnenzwembad.

vakantie met grote groep familie

Deze vakantiehuizen zijn ook geschikt voor groepen vanaf 18 tot 20 personen

Liever een vakantiehuis 20 personen huren? Boek dan een vakantiehuis 20 personen via de website vakantiehuis 20 personen.be
Ook voor een groepsaccommodatie 18 personen aan zee.

Grote vakantiehuizen 18 tot 24 personen familieweekend

Of je nu met je familie een weekendje weg wilt en verblijven in een familieweekend accommodatie aan het water of in de bossen. Je vindt hier de mooiste grote vakantiehuizen voor groepen van 18, 20, 22, 24 en meer personen. Ook vind je hier wat tips familieweekend. Het is ook mogelijk een 18 persoons vakantiehuis met zwembad en spa te huren. Voor een relax weekend met de familie.

genieten in privé binnenzwembad

Vakantiehuis 18 personen met zwembad?

Een familieweekend met Pasen, in het voorjaar, Kerstvakantie of herfstvakantie is altijd geslaagd als je deze in een groot vakantiehuis met privé binnenzwembad viert. Vier je een familieweekend in de zomerperiode is een accommodatie met buitenzwembad ook prima. Als je een 18, 20 of 22 persoons vakantiehuis met zwembad zoekt, kijk dan ook wanneer dat zwembad voor de gasten geopend is. Voor een wellness weekend in Nederland of België is het ook mogelijk een groot vakantiehuis met zwembad, bubbelbad en sauna te huren. In combinatie met speelgelegenheid voor de kinderen en een tafeltennistafel is dit de ideale familieweekend accommodatie.

Familieweekend Tip: Slaapkamers die over eigen sanitair beschikken

Als je op zoek bent naar een 18 persoons vakantiehuis voor je familieweekend Nederland of België, is het zaak om niet alleen naar faciliteiten te kijken zoals zwembad, trampoline, biljart, tafeltennistafel of sauna maar vooral ook naar het aantal slaapkamers, de kwaliteit van de bedden en de aanwezigheid van sanitair op de slaapkamers.

groep vrienden gezellig samen

Grote vakantiehuizen Nederland en België waarvan de slaapkamers over een eigen wastafel, douche en toilet beschikken hebben voor de meeste families de voorkeur. Eén of meer slaapkamers op de begane grond van de vakantieboerderij, villa of vakantiehuis, zijn prettig voor oudere personen en mensen die slecht ter been zijn.

Vakantiehuis 18 personen Duitsland huren.

Duitsland biedt volop mogelijkheden voor het vieren van een familieweekend. En net over de grens vind je ook grote vakantiehuizen Duitsland
Wist je bijvoorbeeld dat je ook bij Center Parcs een groot vakantiehuis Duitsland kunt huren? Zie bijvoorbeeld dit 18 tot 20 persoons vakantiehuis in Sauerland.
Hier vind je meer grote vakantiehuizen Duitsland.

Vakantieboerderij of groot vakantiehuis in de bossen?

Als je een familieweekend accommodatie voor 18 tot 40 personen zoekt, heb je de keuze uit het huren van een groot vakantiehuis, kasteel, vakantieboerderij of groepsaccommodatie. Een vakantieboerderij met slaapzalen is vaak goedkoper.

vakantieboerderij limburg

Verschillen groot vakantiehuis en groepsaccommodatie.

De verschillen tussen een vakantieboerderij en een groot vakantiehuis familieweekend zijn in hoofdlijnen de volgende. Een vakantieboerderij ligt bijna altijd in een landelijk gebied, vaak op het platteland en heeft een grote oppervlakte en veel slaapkamers en recreatie mogelijkheden. Vaak is een vakantieboerderij Nederland een verbouwde boerderij. En meestal goedkoop. Soms houdt de boer nog schapen, geiten en kippen. Leuk om in het kader van een familieweekend bij de boer te verblijven. Lees hier meer over het huren van een vakantieboerderij.

Grote vakantiehuizen in de bossen

Een groot vakantiehuis in de bossen huren, is van een heel andere orde. Dat is vooral aantrekkelijk als de kinderen al wat ouder zijn en je als groep behoeft hebt aan een natuurbeleving en lange boswandelingen. Een groot vakantiehuis met open haard en sauna in de bossen huren, leuk voor een weekend weg Veluwe of Ardennen. Familieweekend tip: Huur eens een groot vakantiehuis of familiehuis in de Achterhoek. Je bent dan omgeven door prachtige bossen en bent niet ver verwijderd van de grens met Duitsland. In de Achterhoek vind je fantastische vakantieboerderijen. Je kunt ook een vakantieboerderij 18, 20, 22, 24 personen in dit mooie stuk van Gelderland huren.

vakantiehuis 18 personen op een boerderij

Een vakantiehuis 18 personen aan zee huren

Grote vakantiehuizen aan zee of in de bossen. Een wereld van verschil. Als je liever een familieweekend aan zee viert en een geschikte accommodatie zoekt, heb je bij ons de keuze uit meer dan 100 familieweekend accommodaties aan zee voor 8 tot 30 personen. Je kunt ook kiezen voor een grote en luxe vakantievilla aan zee. Zoek en Boek een groot vakantiehuis aan de Belgische of Nederlandse kust of boek een groot vakantiehuis aan zee in Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal.