11 personen

Vakantiehuis 11 personen huren.
Nederland of België. Met sauna, hottub, gebruik zwembad. Voor je familieweekend een 11 persoons vakantiehuis huren. Unieke vakantiehuizen en familievilla’s met 4, 5, 6 of 7 slaapkamers. Op vakantiepark of particulier. Groot aanbod. Zoals een familievilla of 11, 12, 13 of 15 persoons vakantiehuis Nederland of in België met zwembad of sauna. Bij ons het grootste aanbod grote vakantiehuizen familieweekend 11 personen. Zowel op familie bungalowparken zoals Landal, EuroParcs, Roompot, Center Parcs als particulier.

Bekijk hier de beschikbare vakantiehuizen 11 personen particulier.

Lees verder...

Vakantiehuis voor 11, 12, 13, 14 of 15 personen huren?
Bij ons het allergrootste en mooiste aanbod. Ook een 11 persoons villa met 4, 5 of 6 slaapkamers, jacuzzi, hottub of sauna. Of een vakantiehuis 15 personen met privé zwembad, hond en omheinde tuin. Voor een luxe familieweekend.

Saksische Boerderij huren 11 tot 12 personen
Als je een weekendje weg gaat met je familieleden en je wilt samen genieten, is het wellicht een idee om een Saksische Vakantieboerderij in Nederland te huren? Wat dacht je van deze Saksische vakantieboerderij in Drenthe? Deze 12 persoons vakantieboerderij in Drenthe is van alle luxe en faciliteiten voorzien. Het is een voorbeeld van één van onze mogelijkheden een vakantieboerderij in Drenthe te huren. Hier vind je meer vakantieboerderijen In Drenthe

Vakantiehuis 11 personen met zwembad.
Je kunt een 11 persoons vakantiehuis met privé zwembad huren of een groepsbungalow 11 personen op een bungalowpark met gedeeld zwembad.

Bekijk hier alle beschikbare vakantiehuizen groepen 11 personne.

Resultaat 1–24 van de 410 resultaten wordt getoond