prive zwembad

Vakantiehuis privé zwembad huren.
8, 10, 12, 20 tot 30 personen. Of villa met privé zwembad huren in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Met binnen- of buiten zwembad. Zie ook familievilla’s en groepsaccommodaties met privé zwembad, sauna. Altijd speciale aanbiedingen en last minutes.

Bekijk hier direct alle beschikbare accommodaties met privé zwembad.

Lees verder...

Zwembad helemaal voor jullie privé.
Wanneer je een vakantiehuis met privé zwembad huurt, hen je als familie groep je het zwembad helemaal voor jullie alleen. Voor luxe familie vakantie of voor je familieweekend. Zo een vakantiehuis met privé zwembad kan een buitenzwembad zijn of een variant met verwarmd binnenzwembad. Op een vakantiepark heb je meestal niet de beschikking over een privé zwembad. Wel zijn er vakantieparken met subtropisch zwembad. Dat is dan een gedeeld zwembad.

Grote vakantiehuizen met privé zwembad.
Deze grote huizen hebben de beschikking over een privé zwembad. Dat kan een privé buitenzwembad zijn of een groot vakantiehuis met eigen binnen zwembad. Als we over een huis met privé zwembad spreken, bedoelen we in het kader van een familieweekend een particulier vakantiehuis met eigen zwembad.

Vakantiehuizen met privé zwembad buiten.
De goedkoopste vakantiehuizen met eigen zwembad hebben een buiten zwembad.
Vind hier een vakantiehuis met privé buitenzwembad

Vakantiehuis met privé binnenzwembad huren.
Wie een luxe familie vakantie wil boeken, huurt een villa of vakantiehuis met privé binnenzwembad. Vaak hebben deze luxe vakantiehuizen en villa’s met indoorzwembad ook nog een infraroodsauna, bubbelbad of hottub. Het zijn de pareltjes in ons aanbod luxe wellness vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie met privé zwembad huren.
Grote familie groepen huren en 20, 30 of 40 persoons groepsaccommodatie met privé zwembad. Ook voor groepen die een groepsaccommodatie aan het water met privé zwembad zoeken en een accommodatie met aanlegsteiger boot.

Resultaat 1–24 van de 149 resultaten wordt getoond