Luxe groepsaccommodatie 30 personen

Tips voor boeken van luxe groepsaccommodatie 30 personen.

Voor een geslaagd familieweekend in Nederland of België.

landal zwemparadijs banner

Welke typen groepsaccommodaties zijn geschikt voor jullie familiereünie?

Wie een familieweekend of familiereünie gaat organiseren voor een groep van ongeveer 30 personen, heeft zeker baat bij deze praktische tips. En dat is zeker het geval als de reünie inclusief overnachting is, te plannen familieweekend activiteiten, vervoer en eten en drinken. De vraag is welke typen groepsaccommodaties 30 personen in aanmerking komen en via welke formule je deze gaat boeken. Wordt het een luxe groepsaccommodatie 30 personen huren op basis van zelfverzorging of inclusief catering? Deze familieweekend organisatie tips publiceerden wij eerder. Deze tips zijn ook te gebruiken als je een luxe 20 persoons groepsaccommodatie huurt.

groepen groepsaccommodaties banner


familieweekend samen eten

Indien je een luxe groepsaccommodatie 30 personen op basis zelfzorg huurt.

Indien jullie het bereiden van maaltijden voor de familieleden als sociale activiteit zien en omdat jullie verrassend lekkere maaltijden willen bereiden, zijn er twee zaken belangrijk. De keuken van de te huren groepsaccommodatie moet goed uitgerust en professioneel zijn en er moet onder de familieleden tenminste 1 persoon zijn die uitgebreide ervaring heeft met het koken voor groepen. Alleen als aan beide voorwaarden kan worden voldaan zal het familieweekend ook de smaakpupillen verwennen. Géén enthousiaste kok aanwezig? Ga dan over op plan 2, een cateraar inschakelen.


Cateraar inhuren voor familieweekend

Indien niemand het aandurft om voor de hele groep van 30 personen lekkere maaltijden te bereiden, is ons advies een luxe groepsaccommodatie 30 personen te boeken inclusief mogelijkheid catering of een professionele cateraar in te huren die bezorgt op het gekozen vakantieadres. Daar zit wel een extra kostenplaatje aan verbonden maar je hebt dan ook wel wat. Het grote voordeel dat een professionele cateraar goed met dieetwensen rekening kan houden en een ontbijtservice ook tot de mogelijkheden behoort. Dat gaat echt een luxe en ontspannen familiereünie worden. En, je kunt ook een cateraar inschakelen die zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten werkt.


roompot groepen banner

genieten in privé binnenzwembad

Luxe groepsaccommodatie 30 personen met binnenzwembad huren

Een groepsaccommodatie met binnenzwembad huren, is pas echt luxe. Zeker als het binnenzwembad verwarmd is en er ook nog een sauna, bubbelbad of Turks Stoombad in de luxe groepsaccommodatie aanwezig is, is het echt genieten.


Extra genieten, luxe groepsaccommodatie met buitenkeuken huren

Indien je het familieweekend in de zomerperiode viert, is een buitenkeuken echt geweldig. Niet per se om hele maaltijden te bereiden maar wel lekker hapjes te bereiden. Een buitenkeuken geeft net zoals een open haard of houtkachel extra sfeer en dat kan je tijdens een familiereünie met een grote groep goed gebruiken. Wist je overigens dat er ook luxe groepsaccommodaties met buitenkeuken en kampvuurplaats bestaan? Je hoeft alleen nog maar te relaxen. Hier vind je luxe groepaccommodaties met buitenkeuken.


buiten eten met groep vrienden

Twee of 3 dagen in de gehuurde groepsaccommodatie overnachten?

Indien je via deze site een luxe groepsaccommodatie wilt huren, is dan niet mogelijk voor één familiedag. Bij nagenoeg alle groepsaccommodaties is het verplicht dat je als groep er tenminste 2 nachten verblijft. Echter, 3 nachten verblijven is niet veel duurder dan 2 nachten. Daarom, vraag altijd de prijs op voor een 3 of 4 daagse familiereünie. Die ene dag meer kan, zeker bij een familieweekend in het buitenland, een groot verschil maken. Zeker als je een familieweekend combineert met een stedentrip.


center parcs familiekorting banner