Groepsaccommodatie eigen sanitair

Boek hier een luxe groepsaccommodatie met eigen sanitair.

Zoals een 12, 30, 20, 14 of 10 persoons groepsaccommodatie met eigen sanitair. Deze vind je ook op deze luxe vakantieparken.
Zo een familieweekend locatie boek je meestal op basis van zelfverzorging maar kan ook geheel verzorgd aangeboden worden.

landal zwemparadijs banner


Eigen sanitair en wellness faciliteiten

Luxe familiereünie? Huur dan een luxe groepsaccommodatie met eigen sanitair. Het meest ideale is als iedere slaapkamer over een eigen badkamer met douche en eigen toilet beschikt en er daarnaast een privé sauna, hottub of jacuzzi is. Een aantal van onze familievilla’s en groepsaccommodaties met eigen sanitair hebben een buiten- of binnenzwembad. Vanzelfsprekend hebben alle groepsaccommodaties met zwembad eigen en luxe sanitair.


ontspannen in een privé zwembad

Groepsaccommodatie eigen sanitair in Nederland huren

Het aanbod luxe groepsacommodaties in Nederland met eigen sanitair is groot. En deze vind je bijvoorbeeld ook in Texel, in de Achterhoek, aan de Nederlandse kust en in Drenthe. Kies voor een groepsaccommodatie Nederland met eigen sanitair particulier of ga naar één van de luxe parken met verhuur luxe groepsaccommodatie voor groepen van 12 tot 24 personen. Een enkele groepsaccommodatie Nederland met eigen sanitair op een vakantiepark is geschikt voor familie groepen van 24 of 30 personen. Deze zijn met name te huur in Brabant en Limburg.


Bij Landal Familie reünie accommodatie met eigen sanitair huren

Reüniebungalow huren? De reünie- en familie groepsbungalows bij Landal hebben allen eigen sanitair. Daarnaast kan je een reünie bungalow bij Landal met privé sauna en luxe sanitair huren. Voor een luxe familieweekend Nederland. Een familie vakantieverblijf bij Landal reserveren met infraroodsauna en wellness voorziening zoals bubbelbad of whirlpool is ook veelal mogelijk. Nagenoeg alle parken van Landal zijn ingesteld op luxe familie vakanties en groepsuitjes. Dat geldt ook voor andere vakantiepark ketens zoals Roompot.


buiten eten met groep vrienden

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

In België een groepsaccommodatie met eigen sanitair huren

Unieke groepsaccommodaties België met eigen douche en toilet te huur. Ook met ligbad of bubbelbad. Niet alleen in de Ardennen, Belgische kust of Belgisch-Limburg maar ook elders waar de natuur op zijn mooist is. In België vind je naast luxe groepsacommodaties ook landhuizen, villa’s en kastelen met eigen sanitair en wellness ruimte. De ideale groepsverblijven voor grote groepen die graag willen genieten van elkaars gezelschap en het comfort van een luxe en grote familie groep accommodatie. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie België met binnenzwembad te huren en slaapkamer met hotelbedden en eigen sanitair.


Accommodaties voor groepen in Duitsland eigen sanitair.

Luxe en grote groepsaccommodatie Duitsland huren? Grote groepen kunnen ook in Duitsland een luxe familieweekend, familie vakantie of reünie boeken. In Duitland vind je een divers aanbod luxe groepsverblijven met eigen sanitair. En het is in Duitsland ook mogelijk een groepsaccommodatie met 8, 9 of 10 slaapkamers te huren. Waarbij iedere slaapkamer over een eigen douche, warm en stromend water en andere sanitaire voorzieningen beschikt. Ook aantrekkelijk als je een groepsreis Duitsland organiseert zoals een groepsreis jongvolwassenen.


babyzwemmen op vakantie

Groepsaccommodatie eigen sanitair en binnenzwembad huren

Groepsaccommodatie met binnenzwembad huren? Je kunt een luxe groepsaccommodatie met verwarm binnenzwembad en eigen sanitair huren. Ook voor familiegroepen van 13, 15, 17, 19 of 25 personen. Meestal huur je dan een particuliere groepsaccommodatie met verwarmd binnenzwembad. Op een enkel park kan je een villa met privé zwembad huren.


mindervalide man met kleinkinderen

Groepsaccommodaties met eigen sanitair en aangepast voor mindervaliden

Mindervaliden hebben veelal aangepast sanitair nodig. Dit omdat de fysieke mogelijkheden dat vereisen. Binnen ons aanbod groepshuizen, vakantiehuizen en familievilla’s hebben we een categorie mindervaliden accommodaties voor groepen. Die hebben naast aangepast sanitair meestal ook een aangepaste keuken, inloopdouche en aangepaste en rolstoelvriendelijke slaapkamer. Soms tillift, hoog laag bedden en zorgmogelijkheid. In het laatste geval ook geschikt voor zorggroepen. Deze accommodaties zijn altijd met een rolstoel of rollator toegankelijk.


roompot groepen banner