Groepsaccommodatie aan de kust

Een groepsaccommodatie aan de kust huren.

Vriendenweekend, familieweekend of reünie aan de Nederlandse of Belgische kust vieren? Wij hebben hier unieke groepsaccommodaties aan de kust Nederland en België verzameld. Voor groepen van 8 tot wel 40 personen. Genieten van de kust, uitzicht op zee en soms voeten in het zand! Onze groepsaccommodatie aan de kust zijn geschikt voor kleine en grote groepen.

landal zwemparadijs banner


Groepsaccommodaties aan de Nederlandse kust.

Wie denkt aan een weekendje weg aan de kust van Nederland met een groep, denkt al snel aan overnachten op de Waddeneilanden, Zeeland. Zuid-Holland of Noord-Holland. De kust van Nederland is wel 450 kilometer. En aan die kust vind je vele vakantieparken en groepsaccommodaties. Ideaal om te overnachten en genieten van zee, strand, wind en elkaar. Zie hier onze groepsaccommodaties aan de Nederlandse kust.


vuurtoren en huisjes op Texel

Een groepsaccommodatie aan de kust van België huren.

Groepsaccommodatie Belgische kust huren? Goed idee! De totale kust van België is maar 65 kilometer. Aanmerkelijk minder dan Nederland. Toch is het mogelijk om een leuke groepsacommodatie aan de kust van België te huren. Denk aan groepsaccommodaties en familievilla’s aan het strand in plaatsen zoals Oostende, De Panne, Blankenberge, Bredene, De Haan, Knokke-Heist, Koksijde en Middelkerke. Er zijn luxe groepsaccommodaties aan de kust van België te huur tot wel 20 personen. Grotere groepen kunnen kijken naar bijvoorbeeld groepsaccommodaties aan zee in Nederland.


Een familie weekend aan het strand

Als je dan toch voor een luxe groepsaccommodatie aan de kust gaat, huur dan een accommodatie zo dicht mogelijk bij de zee en strand. Hoe dichter aan de kust hoe beter. Het is meer dan genieten tijdens een familieweekend aan het strand.


gezin op het strand

roompot groepen banner

Groepsaccommodatie aan de kust van Zeeland huren

Eerder schreven wij over de mogelijkheden jullie familieweekend in Zeeland te vieren. En dan met name ook met een “knipoog” naar de Vlamingen die geen geschikte groepsaccommodatie aan de kust van België kunnen vinden. Aanrader, huur een groepsaccommodatie Zeeland in Walcheren of Noord-Beveland bijvoorbeeld.


Groepsaccommodaties aan kust Zuid-Holland

Aan de kust van Zuid-Holland vind je diverse groepsaccommodaties en familievilla’s. Het aanbod in Zuid-Holland is heel divers en vooral geschikt voor vrienden- en familie groepen tot ongeveer 16 á 20 personen. Grotere groepen kunnen beter kijken naar de mogelijkheden in Noord-Holland en op de Waddeneilanden. Vind hier accommodaties in Zuid-Holland.


groep vrienden op het strand

Aan de kust van Noord-Holland een groepsaccommodatie huren

Wie met zijn familie aan de kust van Noord-Holland wil overnachten, kan dat met een kleine of grote groep. Je kunt een groepsaccommodatie Noord-Holland reserveren voor een kleine groep van bijvoorbeeld 8, 10 of 12 personen maar voor grote groepen zijn er ook diverse mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld deze 20 persoons groepsaccommodatie in Schoorl huren. Type vakantieboerderij. Schoorl is overigens met zijn mooie bossen en duinen een ideale plek voor een familieweekend Nederland aan de kust.


strandwandeling met familie

Groepsaccommodaties Waddeneilanden

Groepen die een accommodatie op één van de Waddeneilanden willen huren, kunnen vooral terecht op Texel en Ameland. Dar vind je groepsaccommodaties Waddeneilanden tot ruim 40 personen. Ook beschikbaar met zwembad en eigen sanitair. Met name het aanbod groepsaccommodaties Texel is groot. Texel is dan ook het meest gewilde Waddeneiland om er een weekendje weg Nederland met vrienden, collega’s of familieleden te vieren. Daarnaast biedt Texel alles op het gebied van actieve vakanties en kunnen vogelaars en de liefhebbers van zeehonden er ook hun hart ophalen.


center parcs familiekorting banner