Center Parcs 12 personen Kempervennen

Deze 12 persoons groepsaccommodatie bij Center Parcs Kempervennen huren.

Center Parcs 12 personen Kempervennen in de schijnwerpers. Op zoek naar een vakantiehuis grote groep bij Center Parcs? Voor een familie- of vrienden groep van 12 personen? Wellicht is dan de groepsaccommodatie annex familievilla voor 10, 11, 12 personen bij Center Parcs Kempervennen wat voor jullie. Dit 12 persoons groepsverblijf in Noord-Brabant biedt alles wat een groepsuitje zo aantrekkelijk maakt. Lees hier alles over deze Center Parcs accommodatie 12 personen op de Kempervennen.

landal zwemparadijs banner


Bijzonderheden van deze 12 persoons accommodatie op Center Parcs Kempervennen.

Op de eerste plaats is het goed om te weten dat dit luxe vakantieverblijf 6 slaapkamers heeft en 4 badkamers. En de privé sauna is natuurlijk een belangrijke plus voor de wellness liefhebbers. Verder ligt deze 12 persoons accommodatie op de Kempervennen direct aan een water waar ook vis is. Je kunt dit grote vakantiehuis 12 personen dus ook voor een visvakantie Noord-Brabant boeken.


Center Parcs De Kempervennen watercottages

Meer aantrekkelijke accommodaties bij Center Parcs Kempervennen te huur

Voor grote groepen zijn er bij dit park in Noord-Brabant niet heel veel mogelijkheden. Je zou echter als grote groep 3 of 4 huisjes bij elkaar kunnen huren. Huur bijvoorbeeld een wellness cottage voor 4 of 6 personen, met Finse sauna. Indien je 3 huisjes van 6 personen vlak bij elkaar huurt, ontstaat er een groepsaccommodatie 18 personen met meerdere wellness faciliteiten en 3 woonkamers.


roompot groepen banner

Overzicht voorzieningen vakantiehuis 12 personen en De Kempervennen

Binnenspeeltuin (op het park), binnenzwembad (op het park), bootverhuur, bubbelbad, direct aan het water, indoorspeeltuin, ligbad, magnetron, open haard, oven, regendouche, sauna, spa, subtropisch zwembad, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, viswater, whirlpool, wifi. Al deze faciliteiten maken deze 12 persoons groepsaccommodatie en het park ideaal voor een familie vakantie Brabant, een familiereünie of vrienden weekend. Ook voor een vakantie met baby is Center Parcs de Kempervennen zéér geschikt.

Center Parcs Kempervennen VIP Eden 12 - Nederland - Noord Brabant - 12 personen img

Meer vakantiehuizen voor grote groepen bij Center Parcs

Center Parcs biedt meer grote vakantiehuizen Nederland te huur aan voor familie- en vrienden groepen. Zo kan je ook bijvoorbeeld bij Center Parcs Sandur in Drenthe een 12 persoons accommodatie huren. Hier vind je alle grote vakantiehuizen bij Center Parcs. Ook buiten Nederland. Center Parcs is internationaal een grote en bekende speler als het om de verhuur van vakantiehuizen, villa’s en groepsaccommodaties op vakantieparken met binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs gaat.


Center Parcs De Kempervennen snorkelen

Méér vakantiehuizen 12 personen op vakantieparken Nederland

Het vakantiepark Center Parcs Kempervennen is één van de vakantieparken Nederland waar je een 12 persoons familie groep accommodatie kunt huren. Maar ook bij de meeste andere vakantiepark ketens in Nederland vind je opties voor 10, 11 of 12 personen. Zo is dit 12 persoons vakantiehuis bij Landal de Schatberg, Limburg, een aanrader en mag deze familievilla 12 personen op Roompot de Heihorsten er ook zijn. De Heihorsten ligt in Noord-Brabant. Dezelfde provincie als waar je Center Parcs De Kempervennen vindt.


center parcs familiekorting banner