Groepsaccommodatie 2024

Je groepsaccommodatie 2024 nu boeken

Wie een familieweekend 2024 wil organiseren en met een grote groep is, doet er goed aan de groepsaccommodatie 2024 op tijd te boeken. Bij voorkeur een jaar van tevoren. Zeker voor een groep groter dan 19 personen. Groepsaccommodaties vanaf 20 personen worden soms al een jaar van tevoren geboekt en dat geldt al helemaal voor groepsaccommodaties vanaf 30 personen. Met name groepsaccommodaties 30 personen met zwembad en meer dan 14 slaapkamers zijn schaars.

landal zwemparadijs banner

Grote groepsaccommodaties niet beschikbaar op vakantieparken

Voor diegene die een eerste keer een familieweekend met een grote groep boeken. Grote groepsaccommodaties zijn niet te huur bij de bekende vakantiepark ketens. Dus ook niet bij Landal, EuroParcs of Center Parcs. Daar zijn voor 2024 enkel groepsaccommodaties te huur met een maximale overnachting capaciteit tot 20 á 24 personen.

gezelschapsspel met familie

groepen groepsaccommodaties banner

2, 3 of 4 vakantiehuizen huren op vakantiepark

Indien je een weekendje weg Nederland wilt boeken met meerdere gezinnen, bestaat er wellicht een andere oplossing. Namelijk meerdere vakantiehuizen bij elkaar boeken op een gezellig vakantiepark. Indien je de huizen naast elkaar geboekt wilt hebben of in de nabijheid van elkaar, is het weer zaak op tijd te boeken. Waar mogelijk rechtstreeks bij de receptie van het betreffende vakantiepark. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden bij Center Parcs De Kempervennen of één van de Landal parken in Nederland.

roompot groepen banner

groep vrienden op het strand

Groepsaccommodaties 20-30 personen met privé binnenzwembad

Ook groepsaccommodaties 20 tot 30 personen met een eigen binnenzwembad zijn schaars. Indien jullie je familieweekend of familiereünie willen vieren in een grote groepsaccommodatie met indoor zwembad, is het zeker zaak om deze op tijd te boeken. Ook in Duitsland, de Ardennen en elders in de Benelux. Vind hier groepsaccommodaties 2024 met binnenzwembad. Deze zijn particulier bezit en liggen niet op een vakantiepark.


center parcs familiekorting banner