Familieweekend 2024

Je familieweekend 2024 organiseren.

Het is nu 12 april 2023. Een dag met veel regen. Maar met een goed weekend in het vooruitzicht. Tijd om je familieweekend of familiereünie 2024 te organiseren?

Voor grote groepen zeker een goed idee.

Indien jullie een familieweekend of familiereünie willen organiseren voor een groep groter dan 30 personen, is het zeker geen slecht idee om dat minimaal een jaar voor het familie evenement te doen. Want er moet veel geregeld en geboekt worden. Ten eerste een groepsaccommodatie 30+ personen. De vraag is, wordt het een grote groepsaccommodatie met binnen- of buitenzwembad of ga je als groep voor een goedkope groepsaccommodatie zoals een vakantieboerderij?

genieten in privé binnenzwembad

Grote groepsaccommodatie met binnenzwembad

Een grote groepsaccommodatie 30 tot 50 personen met binnenzwembad moet je zeker wel een jaar voor je familiereünie of weekendje weg boeken. 2024 lijkt zo ver weg maar is toch o zo dichtbij.

Familieweekend 2024 in het buitenland vieren

Het is wellicht ook een goed idee je familieweekend 2024 eens in het buitenland te vieren. Niet net over de grens maar echt een end weg. Wat dacht je ervan om je in te schrijven voor een een georganiseerde groepsreis of rondreis en eventueel een familie groepsreis op maat te laten organiseren. Naar Azië, Canada, Australië of de Verenigde Staten bijvoorbeeld? Een groepsreis inclusief overnachtingen, vervoer en vermaak? In dat geval is het in ieder geval geen goed idee om een last minute rondreis te boeken.

strandwandeling met familie

Lange voorbereiding

Familie groeps- en rondreizen op maat met bestemming buitenland hebben een lange voorbereiding en planning nodig zeker in combinatie met overnachtingen, excursies, eten, drinken en natuurlijk “familietijd”. Daarbij komt dat je bij verre groeps- of rondreizen ook te maken hebt met verplichte visa en inentingen.

Enkele suggesties voor rondreis met familie.

groepsreis Australie

Een kasteel huren voor je familieweekend 2024.

Een andere manier om je familie weekend op een bijzondere manier te huren, is een kasteel te huren. Je kunt zo een kasteel huren in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk maar ook elders in Europa zijn kastelen te huur voor het vieren van een familieweekend. Vaak kan je voor jullie groep het hele kasteel afhuren en zo genieten van alles in en rondom het kasteel. Natuurlijk is ook live muziek belangrijk en catering. Om dat allemaal voor elkaar te krijgen in 2024 is het helemaal niet zo vreemd om een en ander al in 2023 te organiseren.