Zandvoort Coffee Camp 18 – Nederland – Noord-Holland – 18 personen

1.445,00

Vakantieverblijf Zandvoort 18 personen aan zee.
8 slaapkamers en 7 badkamers. In totaal 5 aparte huisjes. Roompot Zandvoort.
Vakantie vieren met je hele familie of vriendengroep, mét de luxe van je eigen cottage? Dan zit je hier goed! Coffee Camp 18 bestaat uit 5 losse cottages, die bij elkaar staan op het park. Een daarvan is de Coffee Lounge. Dit gezellige koffiehuis is de plek waar je samen eet, spellen speelt, verhalen deelt en meer.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantieverblijf Zandvoort 18 personen.
8 slaapkamers en 7 badkamers. In totaal 5 aparte huisjes. Vakantie vieren met je hele familie of vriendengroep, mét de luxe van je eigen cottage? Dan zit je hier goed! Coffee Camp 18 bestaat uit 5 losse cottages, die bij elkaar staan op het park. Een daarvan is de Coffee Lounge. Dit gezellige koffiehuis is de plek waar je samen eet, spellen speelt, verhalen deelt en meer. Natuurlijk onder het genot van echte, goede koffie uit de speciale koffiemachines. Coffee Camp 18 is geschikt voor 18 personen. In de centrale lodge, de Coffee Lounge, is een zithoek met smart-tv en racebaan.

Zandvoort Coffee Camp 18 - keuken

Deze lodge heeft ook een uitgebreide keuken met een lange eettafel, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron en koffiecupapparaat. De 4 vrijstaande slaaplodges hebben in totaal 8 slaapkamers met per lodge 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapvide. Er zijn in totaal 7 badkamers met toilet, wastafel en douche. De lodge heeft een tuin met picknicktafels en hangmatten. In alle lodges is vloerverwarming en gratis wifi.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark