Vakantiehuis 20 personen Nederland

Boek een uniek vakantiehuis 20 personen Nederland voor je familieweekend of reünie.

Wij hebben alleen die 20 persoons accommodaties in Nederland geselecteerd die geschikt zijn voor een weekendje weg met familie of uitje met vereniging of vriendengroep. Ook 20 persoons vakantiehuizen Nederland op familie vakantieparken zoals bij Landal, Roompot, EuroParcs of Dormio. Deze zijn meestal te huur op basis van zelfvoorziening.


Vakantiehuis 20 personen en 10 slaapkamers.

Grote vakantiehuizen Nederland die geschikt zijn voor 20 personen hebben meestal 6, 7 of 8 slaapkamers. Het is echter ook mogelijk een 20 persoons vakantiehuis Nederland met 10 slaapkamers te huren. Die vind je met name bij de genoemde vakantieparkketens. Het meest ideaal is het als iedere slaapkamer over eigen sanitair beschikt.


Bij Roompot een vakantiehuis 20 personen Nederland huren.

Roompot heeft een aantal familievilla’s en grote vakantiehuizen Nederland voor groepen van 20 personen te huur. Eén voorbeeld is dit 20 tot 22 persoons vakantiehuis op vakantiepark De Katjeskelder in Noord-Brabant. Een ander goed voorbeeld is deze 20 persoons familievilla op Resort Arcen in Limburg. Een fantastische locatie voor vieren familiereünie in Limburg.


strandwandeling met familie

20 persoons vakantiehuis Nederland bij Dormio boeken

Familiereünie aan de Zeeuwse kust vieren? Dan moet je bij Roompot of Dormio zijn. Zo kan je bij Dormio een 20 tot 22 persoons familie vakantiehuis in Nieuwvliet-Bad huren . En dit vakantiehuis 20 personen Zeeland wat bekend staat onder de naam Vloedschuur, mag er ook zijn. Bij een weekendje weg Zeeland met 2 families of meer grote gezinnen, zou je 2 of meer van deze 10 persoons vakantiehuizen Nederland bij Strand Resort Nieuwvliet-Bad kunnen huren. Ook van Dormio. Als groep van 20 personen, heb je altijd de mogelijkheid een groter vakantiehuis Nederland te huren, bijvoorbeeld van 24 of 30 personen.


Dormio Resort Maastricht

Overigens kan je bij Dormio Resort Maastricht een vakantiehuis 20 personen met 10 slaapkamers en privé sauna huren. Ook ideaal voor een weekendje weg Limburg met een vriendengroep. Studentengroepen en feestgroepen zijn overigens niet welkom in de groepshuizen Nederland van Dormio. Maar die regel hanteren veel verhuurders van groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen Nederland.

Maastricht

Vakantiehuis 20 personen Nederland bij Landal huren

Landal GreenParks heeft wellicht het grootste aanbod grote vakantiehuizen Nederland welke geschikt zijn voor een familiereünie of familieweekend. Landal heeft op een aantal parken zelfs speciale reünie bungalows. Dat zijn grote groepsbungalows met alle faciliteiten voor 2, 3, 4 of meer families of grote gezinnen. Zelfs makkelijk tot 24 personen. Eén van de grote voordelen van het huren van een vakantiehuis Nederland van 20 of 24 personen bij Landal is het aantal slaapkamers. Je kunt bij Landal een groepsvakantiehuis Nederland, familievilla of reünie bungalow Nederland met 10 en zelfs met 12 slaapkamers huren.


Enkele goede voorbeelden voor groepen tot 20 á 24 personen

Zo is dit 24 persoons Landal vakantiehuis de Hellendoornse Berg bij veel families favoriet. Voor als je een leuk groepsverblijf Overijssel zoekt. En als je als familie een reünie op de Waddeneilanden wilt vieren, is dit 20 tot 24 persoons vakantiehuis op Landal Sluftervallei zeker een goede optie. Genieten in een prachtig natuurgebied en op een geweldig familie vakantiepark Nederland.


vakantieboerderij minitractor en geit

Bij EuroParcs een 20 vakantiehuis Nederland huren

Indien je een groot vakantiehuis Nederland huren wilt en de groep bestaat uit 20 of meer personen, heb je bij EuroParcs een beperkte keuze. De meeste familie accommodaties bij EuroParcs zijn geschikt voor groepen zo rond de 10, 12 á 14 personen. Een aanrader is dit 23 persoons vakantiehuis De Reest in Overijssel. Een echte aanrader. Ook dit 20 persoons vakantiehuis in Beekbergen en dit 24 persoons familie groepshuis Beekbergen zijn echte “Toppers”.


Vakantiehuis huren 16 personen Nederland

Is de familie groep maximaal 16 personen dan is deze 16 persoons familievilla op EuroParcs Vakantiepark Bad Hoophuizen in Gelderland een aanrader. Ook de andere genoemde vakantieparkketens hebben familie vakantiehuizen voor 16 personen in Nederland te huur.


fietsend meisje met hond in de natuur

Groot vakantiehuis Nederland bij Center Parcs huren.

Center Parcs biedt met name grote vakantiehuizen Nederland voor familie groepen van 8, 10 of 12 personen te huur aan. Zoals deze 12 persoons vakantiewoning Drenthe op Center Parcs De Huttenheugte.


Vakantiehuis grote groep Nederland bij Summio Parcs huren

Summio Parcs heeft één vakantiehuis 20 personen Nederland te huur en wel in Bruinisse aan het Grevelingenmeer. Je vindt dit 20 persoons vakantiehuis Nederland op Summio Parc Aquadelta hier. Op Summio Parc Herperduin in Noord-Brabant is deze 20 tot 24 persoons groepsvilla te huur. Ideaal als je een familiereünie Brabant wilt organiseren en op zoek bent naar een ruime en gezellige familie groepsaccommodatie. Voor groepen tussen de 8 en 14 personen heeft Summio Parcs diverse mogelijkheden.


trampoline kinderen plezier

Particulier vakantiehuis 20 personen Nederland huren

Voor die groepen die niet gecharmeerd zijn van een familiereünie Nederland op een vakantiepark, zijn er gelukkig vele particuliere mogelijkheden en zelf met verblijf in een groot vakantiehuis Nederland met een verwarmd binnenzwembad of een villa met sauna en hottub. Het is in deze categorie meestal ook mogelijk een goedkoop vakantieverblijf 20 personen Nederland te huren.