Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim, accommodaties groepen tot 20 personen

De Krim-Texel. Vier je familieweekend in Nederland op vakantiepark De Krim. Voor als je een luxe groepsaccommodatie 12 tot 20 personen op De Cocksdorp Texel zoekt.
Voor een fantastisch familieweekend Texel. En goed om te weten, ook voor een duurzame vakantie Waddeneilanden zit je bij de Krim Texel goed.

landal zwemparadijs banner

Vakantiepark De Krim, De Cocksdorp Texel

Vakantiepark De Krim is al bekroond met heel veel Awards. Het is dan ook niet voor niets het best uitgeruste park van de Wadden. En het is de perfecte plek voor een familieweekend Texel. Op dit gezellige vakantiepark vind je heel veel faciliteiten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Neem een duik in het zwembad, trek je terug in je luxe villa of groepsaccommodatie 20 personen, huur een fiets of ga bowlen. Alles is voor een heerlijk familieweekend op Texel mogelijk!

groepen groepsaccommodaties banner


Jullie familieweekend Texel begint al op de boot

Zodra je op de boot stapt ben je weg. Weg van huis, weg van het vasteland. De wind in je haren, het zout op je lippen. De zilte zeelucht, prachtige stranden en gezellige strandpaviljoens. Texel is geweldig! En met een verblijf op Vakantiepark De Krim maak je ieder familieweekend helemaal compleet.

Vakantiepark de Krim surfles

Welke accommodaties vanaf 12 personen?

Op Vakantiepark De Krim zijn verschillende accommodaties waar je met een grotere groep terecht kan.

  • Familievilla luxe (1-16 personen): een grote vrijstaande luxe villa met 8 slaapkamers en 4 badkamers. Er is een ruime woonkamer, flatscreen tv en een gashaard. Ook zijn er 2 sauna’s, een ruime keuken en een groot terras met een tuin.
  • Luxe groepsaccommodatie 20 personen. Deze vrijstaande 20 persoons groepsaccommodatie met sauna is voorzien van 10 slaapkamers en 4 badkamers. De accommodatie heeft een zeer ruime woonkamer met gashaarden en een grote flatscreen tv’s. Er zijn 2 sauna’s en 6 aparte toiletten. Verder is er een ruime keuken en een groot terras.

Vakantiepark de Krim grote vakantiehuizen aan het water

Dit is één van de weinige groepsaccommodaties 20 personen op de Waddeneilanden. Indien je voor een familieweekend met 12, 14, 16, 18 tot 20 personen een luxe accommodatie op de Waddeneilanden wilt huren, wordt aangeraden dit tenminste 3 maanden voor vertrek te doen.


Omgeving Vakantiepark De Krim

  • Golfbaan De Texelse: een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Als gast van Vakantiepark De Krim krijg je 30% korting op deze golfbaan. De baan is geschikt voor beginners en gevorderden, er is ook een golfschool.
  • IJsboerderij Labora: hier wordt het ijs nog echt met de hand gemaakt van melk van eigen koeien. De lekkerste boerderij van Texel bestaat sinds 2000. Neem een kijkje bij de melkrobots die de 120 koeien melken. Voor de kinderen zijn er ook springkussens, een klimtoren en een glijbaan.
  • Vaartochten: bezoek Vlieland of ga mee op de robbentocht om de zeehondjes in het wild te zien.
  • Vuurtoren: beklim De Texelse vuurtoren en kom op 47 meter boven zeeniveau.
  • Zweefvliegen: een bijzondere manier om Texel te bewonderen, vanuit de lucht!

Vakantiepark de Krim vuurtoren

Faciliteiten park voor familieweekend Texel

Op Vakantieperk De Krim zijn veel faciliteiten.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner
  • Algemene faciliteiten: op het park is een supermarkt en een receptie waar je terecht kunt voor al je vragen. Verder is er een souvenirshop, fietsverhuur, kapsalon en natuurlijk een oplaadpunt voor de elektrische auto’s.
  • Sport & Spel: je kunt terecht in een overdekt en een buitenzwembad, er is een indoor kinderspeelparadijs, maar ook een buitenspeelterrein. Er zijn bowlingbanen, een indoor glow in the dark midgetgolfbaan, mogelijkheid tot lasergamen maar ook fitness. In de schoolvakanties is er een recreatieprogramma, er zijn speeltuinen en een klimpark.
  • Eten & Drinken: op het park zijn verschillende restaurants en een café, ook is het mogelijk om gourmetpakketten te bestellen en online eten te bestellen.


Zwemmen en beauty op Vakantiepark De Krim

Op Vakantiepark De Krim is een geweldig zwembad te vinden. Je kunt hier buiten zwemmen in het buitenbad, en relaxen op de ligweide. In het binnenzwembad vind je onder andere drie waterglijbanen (een bandenglijbaan, interactieve glijbaan en een familieglijbaan). Ook is er een wildwaterbaan. Voor de kleine kinderen is er een indoorspraypark, het peuterbadje is helemaal in thema in Texelse stijl gemaakt. Natuurlijk is er ook een zwembadbar.
Als je toe bent aan een nieuwe coupe kun je terecht bij Kapsalon By Amber. Ze is gespecialiseerd in kleuren, krullen, knippen en haar- en hoofdhuid advies geven. Maar je kunt hier ook terecht voor het verven en harsen van je wenkbrauwen.

Vakantiepark De Krim binnenzwembad

Voorzieningen kinderen en families op Vakantiepark De Krim

Kinderen kunnen zich de hele vakantie vermaken met het recreatieprogramma. Of je nu wilt babyzwemmen met de allerkleinsten of wilt knutselen? Ook wordt er bootcamp georganiseerd, is er een Woezel & Pip liedjesshow, minidisco en levend stratego. Bovendien heeft het vakantiepark de grootste binnenspeeltuin van Texel, met geweldige klimrekken en glijbanen. Natuurlijk zijn de vele speeltuintjes en het zwembad ook favoriet. Vakantiepark De Krim is een vakantiepark met baby faciliteiten, zeker ook geschikt voor een familieweekend Texel met een baby.

Vakantiepark De Krim restaurant met speeltuin

Voorzieningen vriendengroepen Vakantiepark De Krim

Als je met je vrienden naar Texel gaat is er ook genoeg te beleven. Op het vakantiepark zijn heel veel verschillende sportvelden waar je met je vrienden elkaar kunt uitdagen. Maar ook het strand is natuurlijk de perfecte plek. Lekker borrelen, beachvolleyballen en de vuurtoren beklimmen. Maar ook het zwembad, de golfbaan en de horeca zijn natuurlijk een bezoekje waard.


Veganistisch eten

Op vakantiepark De Krim Texel vind je maar liefst 4 restaurants Wat je smaak ook is, het is ook tijdens uit eten in Texel genieten geblazen. Omdat De Krim in Texel met de tijd mee gaat en ook voor duurzaam gaat, is het fijn om te weten dat je er ook veganistisch eten kunt. Je kunt er dus ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner zonder vlees, vis, ei of melkproducten.

Vakantiepark De Krim klimpark

Honden welkom?

In verschillende groepsaccommodaties op het park zijn huisdieren meer dan welkom. En je hond vindt het natuurlijk geweldig op het strand! Op veel stranden op Texel mag je hond zelfs loslopen! Op Texel ben je er even helemaal uit. En op Vakantiepark De Krim helemaal. Geniet van de luxe in je groepsaccommodatie, de vele faciliteiten en de prachtige natuur. Strandwandelingen maken, lekker uit eten en een balletje slaan? Er is zoveel te doen dat je vakantie misschien niet eens lang genoeg is!


roompot groepen banner