familieweekend familieweekend accommodaties Inspiratie

Familieweekend 2021 en corona

Familieweekend 20121 en Corona.

Ontwikkelingen rond het organiseren van een familieweekend 2021/2022 en corona. Het is nu, misschien, tijd om je familieweekend accommodatie te boeken. Lees meer.

Corona virus en organiseren familieweekend 2021

Nu steeds meer mensen ingeënt worden en de Corona regels en beperkingen langzaam wat soepeler worden, boeken steeds meer families een familieweekend accommodatie. Wij kunnen nu dagelijks zien, hoeveel families er zin hebben in een leuk weekendje met elkaar. Er worden weer steeds meer grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor een familieweekend Nederland of België geboekt. Samen een weekendje weg met de hele familie. Het lijkt straks weer mogelijk!

Waarom nu je familieweekend 2021 plannen en invullen?

Het is een jaar lang niet mogelijk geweest om met een grote groep samen te komen. Nu er wat licht aan de horizon komt en steeds meer mensen één of twee keer tegen Corona zijn ingeënt, boeken vrienden- en familie groepen weer een groot vakantiehuis, groepshuis of groepsaccommodatie. Omdat een familieweekend meestal maanden van tevoren wordt georganiseerd en het aantal grote vakantiehuizen en grote groepsaccommodaties beperkt is, is het nu tijd een accommodatie 2021 of 2022 voor een grote familie- of vrienden groep te reserveren.

Optie tot annuleren veelal aanwezig

De meeste verhuurorganisaties houden rekening met omstandigheden die veranderd kunnen worden door het coronavirus. Als je een familieweekend verblijf 2021 hebt geboekt en die moet door het coronavirus geannuleerd worden, krijg je bij de meeste reisorganisaties je geld terug of heb je de mogelijkheid deze om te boeken naar een later tijdstip. Lees voor je een familieweekend accommodatie boekt, wat de voorwaarden en mogelijkheden voor annulering of omboeking zijn in het kader van het coronavirus. Zoek ook even uit of het annuleren in verband met corona helemaal gratis is. Of vraag ons om informatie. Gebruik het contactformulier.

Welk type groot vakantiehuis huren?

Bij grote vakantiehuizen voor groepen op basis van zelfvoorziening, is het belangrijk dat er een goed uitgeruste keuken aanwezig. Denk aan een professionele oven, magnetron en vaatwasser. Deze voorzieningen zijn ook belangrijk als je een vakantiehuis voor een vriendengroep huurt. Bij een accommodatie grote groep is het uiteraard belangrijk dat er voldoende ruimte is, voldoende slaapplekken en mogelijkheden om met elkaar actief te zijn. Een biljart tafeltennistafel, sjoelbak en sportveld is zowel voor een familieweekend- als vriendenweekend vakantiehuis aantrekkelijk. Vind hier een vakantiehuis vriendengroep. Deze kan ook aantrekkelijk zijn in het kader van een sportief familieweekend.

Grote vakantiehuizen Nederland en België

Veel grote vakantiehuizen in Nederland en België zijn voorzien van een zwembad, sauna of jacuzzi. Dit type wellness vakantiehuizen zijn met name aantrekkelijk voor een familieweekend in het voor- of najaar. Groepsaccommodaties met binnenzwembad en sauna zijn extra aantrekkelijk voor een familieweekend met meerdere generaties. Ook leuk voor een familieweekend 2021/2022 met Kerstmis.

Familieweekend 2022 en Corona.

Als je een familieweekend wilt organiseren voor 2022 en je bent met een grote groep, is het zaak nu al je grote vakantiehuis of grote groepsaccomodatie te reserveren. Dit geldt zeker voor grote vakantiehuizen met zwembad aan de Nederlandse of Belgische kust. Maar dat geldt ook voor grote vakantiehuizen Ardennen.

roeiboot met gezin

Grote vakantiehuizen voor groepen groter dan 20 personen.

Ook als je een groot vakantiehuis wil boeken voor een groep groter dan 20 of 30 personen, is het zaak zo een accommodatie nu al te reserveren. Voor grote vakantiehuizen en grote groepsaccommodaties met een capaciteit van meer dan 40 personen, wordt door ons aanbevolen deze tenminste een jaar voor jullie evenement of familie uitje vast te leggen.

Optie annuleren 2022 en corona

Boek je grote accommodatie voor jullie familie uitje in 2022 alleen dan geannuleerd kan worden in verband met Corona. Sluit in ieder geval altijd een reisverzekering of groepsreisverzekering af. Kijk wat de mogelijkheden zijn een annuleringsverzekering of groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Houd er rekening mee dat je bij een annuleringsverzekering te maken kunt hebben met uitsluiting van dekking in verband met COVID 19 ( corona ).