Villa met privé zwembad voor familieweekend

Een villa met privé zwembad voor je familieweekend huren

Huur een luxe vakantievilla met privé zwembad voor je familieweekend. Dat is genieten en zeker als het water in je villa met privé zwembad verwarmd is. Kijk eens naar de mogelijkheden een villa met eigen zwembad in Spanje, Portugal of Kroatië te huren. Een vakantievilla met privé zwembad huren in Nederland of België is ook mogelijk voor je luxe familieweekend.

Villa met privé zwembad in België huren

Een villa met privé binnen zwembad of buitenzwembad in België huren. Het kan allebei. Boek voor je luxe familieweekend België buiten de maanden juli en augustus om bij voorkeur een villa met privé binnenzwembad België. Deze vind je in de Ardennen, Belgisch-Limburg en beperkt aan de Belgische kust. Beschikbaar voor familie uitjes tot ongeveer 20 á 24 personen. Het is ook mogelijk een luxe groepsaccommodatie België met binnenzwembad en privé sauna te huren. Vind hier je villa met privé zwembad België

Villa’s met privé zwembad Nederland

Indien je een luxe familieweekend in Nederland wilt vieren en kiest voor een verblijf in een vakantievilla Nederland met privé zwembad heb je ook uitgebreide mogelijkheden. Ook voor een grote groep meer dan 20, 22 of 24 personen. Je kunt een villa met privé zwembad Nederland aan de kust huren, kijken naar de mogelijkheden in Drenthe, Overijssel en Gelderland maar ook je familieweekend in Limburg of Zuid-Limburg vieren en daar een luxe villa met privé zwembad reserveren. Het huren van een villa Nederland met verwarmd zwembad en hottub of whirlpool is ook mogelijk. Met beperkte mogelijkheden op de Waddeneilanden zoals Texel en Ameland. Kijk voor een goedkopere familie vakantie of weekend Texel ook eens bij de mogelijkheden op vakantiepark De Krim

Villa Spanje met privé zwembad huren

Voor een zon zeker familieweekend of goedkope en toch luxe familie vakantie in het buitenland, moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden een villa met privé zwembad Spanje te huren. Aan de Spaanse kust kan je voor relatief weinig geld een villa met privé zwembad Spanje huren en dat is zeker van toepassingen op de Costa Del Sol, Costa Brava en omgeving Mallorca. Ook op de Canarische Eilanden zijn luxe vakantievilla’s met privé zwembad te huur waarvan een aantal met omheinde tuin. Huur een villa aan de Spaanse kust met privé zwembad voor je familie vakantie en geniet van de zee, strand, het comfort van de villa en je eigen privé buitenzwembad.

Villa met privé zwembad Portugal huren voor familie vakantie

Portugal en dan met name de Algarve is een populaire bestemming voor een luxe familie vakantie. En in Portugal vind je de meest luxe familie vakantievilla’s met privé zwembad. Daarbij moet vermeld worden dat als je een villa met privé zwembad in Portugal zoekt voor een groep groter dan 16 personen er geen of weinig aanbod is. De vakantievilla’s in Portugal met eigen zwembad zijn bedoeld voor groepen van 4 tot ongeveer 14 personen. Voor een grotere villa met privé zwembad kan je het beste naar de mogelijkheden in Spanje kijken.

familieweekend zwembad

Villa’s met privé zwembad Italië

Een laatste aanrader voor het huren van een villa met privé zwembad is om dat te doen in Italië. In Italië vind je vele luxe vakantievilla’s met eigen zwembad. Natuurlijk vind je die in bekende vakantiegebieden zoals het Gardameer, de Toscaanse kust en de Bloemenriviera, je vindt ook luxe villa’s met privé zwembad in minder toeristische gebieden Italië. Voor een familieweekend of familie vakantie Italië met maximaal 16 á 18 personen. Zie hier het aanbod villa’s met privé zwembad Italië.

jongeren plezier in prive zwembad

Als het budget wat minder ruim is

Een verblijf in een villa met privé zwembad is best wel kostbaar. Dat geldt zelfs voor een familie vakantie in Nederland of België. Indien de aanwezigheid van een binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs belangrijk is maar dat hoeft niet perse voor privé gebruik te zijn, is het huren van een familievilla op een luxe vakantiepark met binnenzwembad of zwemparadijs, best wel een goedkoop alternatief. Kijk bijvoorbeeld eens naar Landal Hoog Vaals in Limburg.Je kunt op dit luxe familiepark in Zuid-Limburg met overdekt zwembad een familie villa tot wel 24 personen huren.