Résidence Cadzand-Bad

Résidence Cadzand-Bad, familieweekend Zeeuws-Vlaanderen.

Résidence Cadzand-Bad is een geweldige bestemming in Zeeuws-Vlaanderen, voor iedereen die graag op het strand verblijft en een duik wil nemen in de zee. Het park ligt op korte afstand van de Noordzeestrand en is daarom ook geschikt voor watersportliefhebbers. Dit vakantiepark is de ideale plek voor het hele gezin om er even tussenuit te zijn.

Verblijf in luxe familie villa’s Cadzand-Bad inclusief aanlegsteiger. Waar je onder andere een boot aan kunt leggen en kunt genieten van de watersport. Je kunt familie weekend accommodaties huren bij Résidence Cadzand-Bad die geschikt zijn vanaf 4 tot en met 16 personen. Een vakantiehuis Zeeuws-Vlaanderen huren, kan je ook bij diverse andere parken.

Strand van 11 kilometer lang

Het strand van Zeeuws-Vlaanderen is op vijf minuten afstand te vinden en is elf kilometer lang. Een geweldige plek om in de zomer een familieweekend te organiseren. Genieten van de zon op het strand, afkoelen in de zee en natuurlijk de mooiste schelpen bij elkaar zoeken! Je kunt er natuurlijk ook op uit om de omgeving te gaan ontdekken.

Résidence Cadzand-Bad aan het strand

Faciliteiten Résidence Cadzand-Bad

Op het vakantiepark Résidence Cadzand-Bad kun je tijdens je familie weekend Zeeuws-Vlaanderen, gebruik maken van verschillende faciliteiten. Bij de receptie kan worden ingecheckt en daarnaast kun je er terecht voor al je vragen. Op het park kun je gratis gebruik maken van de WiFi. Als je graag actief bezig bent, zit je op dit park goed. Er is een voetbalveld waar je samen met anderen een balletje kunt trappen, een tennisbaan maar ook kun je bowlen en midgetgolfen. Kinderen kunnen genieten van meerdere speeltuinen die op het park te vinden zijn en er is ook een heus speelschip. Op de kidsclub worden verschillende activiteiten georganiseerd waar je kind aan kunt deelnemen. Verder is er ook een zwembad en een recreatievijver. Je hoeft zelf niet te koken deze vakantie. Er is een restaurant waar je de heerlijkste gerechten kunt eten maar ook heb je de mogelijkheid om friet af te halen bij de snackbar. Ook is er een supermarkt.

Résidence Cadzand-Bad verhuur

Familie accommodaties Résidence Cadzand-Bad

Er zijn diverse accommodaties te huur op Résidence Cadzand-Bad. Van bungalows tot vrijstaande villa’s. Verblijven kan met 4 tot maximaal 16 personen. Veel verblijven zijn ook geschikt voor huisdieren. Wil je pure luxe kies dan voor de vrijstaande villa met een oppervlakte van maar liefst 130 m2. Het is geschikt voor negen personen en heeft een terras dat overdekt is. Verder is er in de tuin een steiger te vinden inclusief roeiboot. De kinderen kunnen zich ook vermaken met de Playstation. Of wat dacht je van een villa met infrarood sauna? Een terrastheater waardoor je tot in de late uren van de buitenlucht kunt genieten? Alle villa’s zijn gebouwd rondom de recreatievijver.

Wat is te doen in de omgeving van Résidence Cadzand-Bad?

Naast de vele wandel- en fietsroutes die de omgeving kent kun je ook een dag richting Zoutelande gaan. De bekendste badplaats van Zeeland. Breng een bezoek aan de reptielenzoo en ga eens eten bij een restaurant dat twee Michelinsterren heeft. Een unieke ervaring.

Breng een bezoek aan Zoutelande

Op het eiland Walcheren, aan de andere kant van Zeeland, is het dorp Zoutelande te vinden. Het is misschien wel de populairste badplaats van Zeeland en dat komt door zijn ligging op het zuiden. Er zijn ook flink wat winkels te vinden in het centrum waardoor je er ook prima kunt shoppen. Stop op één van de terrassen voor een hapje en een drankje. Je kunt er ook prima wandelen en fietsen.

Résidence Cadzand-Bad aan het water

De Kromme Watergang

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om te eten in een restaurant met maar liefst twee Michelinsterren? Reserveer dan een plek bij restaurant De Kromme Watergang. Het is een sfeervol maar ook modern restaurant waar ook een watertuin te vinden is. Geniet van verschillende soorten zeewier, maak kennis met de smaak van de rog, pieterman of paling. De chefs maken er iedere keer weer een feestje van.

Reptielenzoo Iguana

Reptielenzoo Iguana is een opvanghuis voor reptielen die nergens anders naar toe kunnen. Breng een bezoek en beleef met het hele gezin een spannend avontuur. Kijk hoe de reusachtige koningspython heen en weer kronkelt en probeer de leguaan te zoeken die zich goed probeert te camoufleren. Er zijn zo’n 500 verschillende dieren te vinden. De entree wordt besteed aan de reptielen, dus je steunt er ook nog eens een goed doel mee.

Résidence Cadzand-Bad terras aan het water

Zijn honden toegestaan?

Als je samen met je viervoeter op vakantie wilt is dat geen probleem op het dit vakantiepark aan zee. De meeste familie accommodaties zijn geschikt voor huisdieren waardoor je ze gewoon lekker tijdens je familieweekend Zeeland mee kunt nemen. Geef dit altijd wel even aan bij die reservering zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Meer groepsaccommodaties in Zeeland

In Zeeland vind je meer grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties die geschikt zijn voor een familieweekend. Je vindt deze groepsaccommodaties Zeeland hier.