familieweekend familieweekend accommodaties Inspiratie

Vakantiehuis met trampoline

Vakantiehuis met trampoline huren, leuk als familieweekend accommodatie.

Een familieweekend met kinderen, vereist een bijzondere plek om te overnachten en samen avonturen te beleven. Een groot vakantiehuis midden in de bossen van de Ardennen huren bijvoorbeeld kan je combineren met een speurtocht. Ook ’s nachts. Een meer eenvoudige manier om de kinderen tijdens je familieweekend een plezier te kunnen doen, is het huren van een groot vakantiehuis met trampoline in de tuin. Lekker ongecompliceerd spelen voor de kinderen. Voor de volwassenen is een familieweekend accommodatie met tafeltennistafel en biljart ideaal. Op deze pagina wat tips om zo een bijzonder leuke accommodatie te kunnen vinden en boeken. Je kunt hier ook een familie groepshuis, groepsverblijf of groepsaccommodatie met ontspanningsruimte huren.

Groot vakantiehuis met trampoline

Als familieweekend accommodatie met kinderen, heb je vaak een groot vakantiehuis nodig. Grote vakantiehuizen met trampoline vind je met name in de Ardennen, aan de Nederlandse en Franse Kust en in Duitsland. Als je op zoek bent naar grote vakantiehuizen Ardennen, kijk dan met name naar de grote chalets, vakantiewoningen en groepshuizen met zwembad en trampoline. Nog mooier is het als je erin slaagt een familie accommodatie Ardennen met speeltuin of indoor speelkamer voor de kinderen te huren. Als de weergoden jullie tijdens het weekendje met de familie dan minder goed gezind zijn, kunnen de kinderen toch heerlijk binnen spelen.

Vakantieparken met indoor speeltuin.

Een familieweekend met kinderen vieren is ook leuk op een vakantiepark met indoorspeeltuin. Steeds meer grote vakantieparken hebben de beschikking over een indoor speeltuin en binnenzwembad. Op de Landal GreenParks bijvoorbeeld kan je een familieweekend accommodatie huren voor groepen tot wel 14 personen. Je kunt er zelfs een groot vakantiehuis Nederland met indoorzwembad huren. Op veel van deze vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg is een indoor speeltuin met trampoline aanwezig. Als de kinderen het naar hun zin hebben, is het familie uitje al bijna geslaagd. Een groepshuis op een park met speeltuin huren, is misschien wel een waardevolle tip of suggestie.

Grote vakantiehuizen Nederland, kindvriendelijk.

Voor een familieweekend met kinderen in Nederland, boek je bij voorkeur een groot vakantiehuis aan zee, op de Veluwe, in Drenthe of in Limburg, Overijssel of Noord-Holland. In die provincies in Nederland vind je grote vakantiehuizen kindvriendelijk.

trampoline voor de kinderen

Veel grote vakantiehuizen Nederland hebben een trampoline en glijbaan voor de kleintjes. Aan de volwassenen is natuurlijk ook gedacht want vaak is er in deze grote familieweekend accommodaties in Nederland een poolbiljart, tafeltennistafel of zelfs bioscoop aanwezig.

Grote vakantiehuizen met thuis bioscoop

Een groot vakantiehuis met bioscoop is ook uitermate geschikt voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend. Er zijn in Nederland, België en Duits;land een paar grote vakantiehuizen met thuisbioscoop te huur. PS, grote vakantiehuizen met wasmachine hebben ook zo zijn voordeel. Er bestaan zeker mogelijkheden om een groot vakantiehuis met wasmachine, zwembad en speeltuin te huren. Nog een idee nodig voor een leuk familieweekend? Lees onze tips en ideeën op de diverse blogs.