familieweekend Inspiratie

Vakantiehuis 26 personen

Vind hier een vakantiehuis 26 personen voor een familieweekend.

Wie met 26 personen een familieweekend gaat vieren en in een leuke accommodatie wil overnachten, heeft nu de website gevonden met het grootste aanbod grote vakantiehuizen en familieweekend accommodaties. Of u nu een vakantiehuis voor 26 personen met 12 slaapkamers en zwembad zoekt in de Ardennen of een vakantieboerderij voor 30 personen in Nederland of Frankrijk, de meest gezellige familie weekend accommodaties van heel Europa vindt u hier. Ook een 26 persoons vakantiehuis met bar, zwembad en poolbiljart.

Vind uw grote vakantiehuis via ons geavanceerd zoeksysteem

Via het geavanceerde zoeksysteem heeft u uw grote vakantiehuis of groepsverblijf snel gevonden. Ook een groot familie vakantiehuis op een vakantiepark met subtropisch zwembad en speeltuin. Of u nu een vakantiehuis 26 personen zoekt met 8 of 14 of 15 slaapkamers, er is voor ieder budget wel een passend familiehuis. Ook als je een aangepaste groepsaccommodatie zoekt omdat er één of meerdere personen een fysieke beperking hebben.
Voor grote groepen hebben we grote groepsaccommodaties tot wel 70 personen beschikbaar.

Vakantiehuis 26 personen in de Ardennen huren?

Grote vakantiehuizen in de Ardennen worden veel geboekt voor een familieweekend. Indien u voldoende budget hebt, kunt u een groot vakantiehuis Ardennen met privé zwembad en hottub huren. Ideaal om tijdens het weekend met de familie te relaxen. Ook leuk, een grote vakantiewoning met speelkamer voor de kinderen en biljartzaal voor de volwassenen. Ideaal om de lege uurtjes te vullen.

groepsverblijf boeken

Een woonkamer met open haard verhoogt de sfeer

Het gaat bij een familieweekend accommodatie om 3 dingen, de faciliteiten, de omgeving en de sfeer. Een groot vakantiehuis met open haard verhoogt de sfeer. Als er buiten ook nog een vuurtje in de vuurkorf gemaakt mag worden, is dat helemaal ideaal. Over zo een weekend met kampvuur wordt nog jaren gesproken. Er zijn volop grote vakantiehuizen in België en Nederland met open haard te huur. Ook voor grote groepen van meer dan 26 personen.

Vakantiehuis 26 personen met zwembad huren?

Een familieweekend accommodatie met privé zwembad is altijd een goed idee. De meeste familie weekend accommodaties met zwembad hebben de beschikking over een buiten zwembad. Het is echter ook mogelijk een 26 persoons vakantiehuis of groepsaccommodatie met overdekt zwembad te huren. Dat maakt een familieweekend het hele jaar door mogelijk. Weer of géén weer.