Boerderij DG127C – Nederland – Gelderland – 28 personen

1.428,00

Groot vakantiehuis Gelderland, 28 personen.
Dit grote vakantiehuis in de Achterhoek, Gelderland is geschikt voor groepen tot 28 personen en heeft 12 slaapkamers, een sauna en 2 keer een hottub. Veel recreatiemogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Voor een fantastisch familieweekend in de Achterhoek, Gelderland.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHDG127C Categorie:

Beschrijving

Groot vakantiehuis Gelderland, 28 personen.
Dit grote vakantiehuis in de Achterhoek, Gelderland is geschikt voor groepen tot 28 personen en heeft 12 slaapkamers, een sauna en 2 keer een hottub. Veel recreatiemogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Voor een fantastisch familieweekend in Gelderland.

Boerderij DG127C - Nederland - Gelderland - 28 personen - hottub

Extra informatie.
Deze mooie 28 persoons groepsaccommodatie met twee hottub’s en een sauna ligt verscholen tussen weilanden en de bossen en op een prachtige locatie, aan het eind van een lange oprijlaan op een heerlijk vakantiedomein. Verspreidt op het ruime achtererf vindt U een tweetal mooie, vrijstaande vakantieverblijven welke beide voor u beschikbaar zijn. Voor volwassenen en voor kinderen is het er fantastisch toeven. Voor de kinderen zijn er twee grote skelters en één kleine skelter, een speelhuisje, een autoped, een skateboard en nog meer. Verder is er voor jong en oud een tafeltennistafel, een volleybalveld en een tafel voetbalspel! Vanuit de accommodatie kunt u op uw gemak per auto, wandelend of fietsend de schitterende omgeving verkennen. Aan de achterzijde van het erf is een uitloop met een directe verbinding naar een mooi wandel- en fietsgebied. In deze streek liggen tal van mooie landhuizen en kastelen in een voor de achterhoek zo kenmerkend coulissenlandschap. Het groepsverblijf voorziet in alle gemakken voor een ontspannen en leuke vakantie of weekendje weg met uw familie of vrienden. Kortom EEN ECHTE AANRADER!

Boerderij DG127C - Nederland - Gelderland - 28 personen - sauna

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , , , , , , ,

Slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,