Drenthelschoppe – Nederland – Gelderland – 28 personen

1.875,00

Familieweekend accommodatie 24 tot 28 personen met 12 slaapkamers in Gelderland.

Sfeervol ingerichte groepsaccommodatie in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap. Met hottub voor 8 personen. De grote vakantiewoning is gelegen in een mooie natuurrijke omgeving,in het buitengebied van Aalten, op slechts een kilometer van de Duitse grens. “De Drenthelschoppe” is een oude boerderij die inmiddels is omgebouwd tot een luxe en sfeervolle accommodatie in de Gelderse Achterhoek. Het vakantiehuis is ideaal voor groepen tot 30 personen en is perfect voor familie weekenden.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Familieweekend accommodatie 24 tot 28 personen met 12 slaapkamers in Gelderland.

Sfeervol ingerichte groepsaccommodatie in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap. Met hottub voor 8 personen. De grote vakantiewoning is gelegen in een mooie natuurrijke omgeving,in het buitengebied van Aalten, op slechts een kilometer van de Duitse grens. “De Drenthelschoppe” is een oude boerderij die inmiddels is omgebouwd tot een luxe en sfeervolle accommodatie in de Gelderse Achterhoek. Het vakantiehuis is ideaal voor groepen tot 30 personen en is perfect voor familievakanties, vergaderingen, workshops en bedrijfstrainingen.U verblijft hier omringd door bossen en weilanden, waar u regelmatig wild aantreft. Dit is kenmerkend voor dit gedeelte van de Achterhoek. U kunt hier heerlijk genieten van de rust. Deze rust, de ruimte en het natuurschoon maken de omgeving waar ”De Drenthelschoppe” gelegen is een ideale vakantieplek.
De omgeving beschikt over een goed netwerk aan fiets- en wandelroutes, diverse musea en enkele zwembaden. Erg populair is het recreatiegebied de Slingeplas. Hier kan men zwemmen, zonnen, surfen en vissen. Een bezoek aan de Slingeplas kan prima gecombineerd worden met een fietstocht of wandeling.

Geschikt voor familieweekend met mindervaliden.

Extra informatie:De Drenthelschoppe is rolstoeltoegankelijk en heeft twee slaapkamers met rolstoeltoegankelijke badkamers. Deze zijn beide gelegen op de begane grond.Tegen betaling kunt u gebruik maken van de 8-persoons hottub. Deze grote familieweekend accommodatie in Gelderland is ook geschikt voor groepen van 18 of 20 personen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , ,