Groepsaccommodaties Landal 20 personen

Een groepsaccommodatie 20 personen Nederland bij Landal huren

Goed idee. Want een familieweekend Nederland bij Landal GreenParks met 20, 22 of 24 personen vieren betekent gezelligheid, comfortabel overnachten en uitgebreide mogelijkheden om je met de hele familie te vermaken. Je vindt op de parken talloze mogelijkheden voor gezellige en actieve activiteiten. Zowel binnen als buiten. Perfecte vakantieparken, midden in de natuur. En bijna altijd met binnenzwembad en goed restaurant.

landal zwemparadijs banner

Groepsaccommodaties 20 tot 24 personen met 10 – 12 slaapkamers

Nog een reden om je familieweekend Nederland bij Landal GreenParks te boeken. Het aantal slaapkamers. Indien je een groepsaccommodatie 20 personen bij Landal boekt, heeft die 10 slaapkamers. Een een 24 persoons groepsaccommodatie Landal heeft 12 slaapkamers. Tel daarbij op dat er ook kindermeubilair is alsmede op enkele parken aangepaste accommodaties voor mensen die slecht ter been zijn of mindervaliden. Als je alles bij elkaar optelt zal een Landal groepsaccommodatie boeken, bijna altijd een goede beslissing zijn.

Nieuwvliet Bad 22C tuin

groepen groepsaccommodaties banner

In welke provincies vind je Landal parken met groepsaccommodaties 20 personen?

Indien je met 20 personen een familieweekend wilt boeken en je kiest voor een luxe groepsaccommodatie 20 persoons groepsaccommodatie van Landal kan je terecht in de volgende provincies. Let op, sommige parken hebben ook 24 persoons groepsaccommodaties beschikbaar.

Alleen in de provincies Utrecht, Groningen, Friesland en Noord-Brabant vind je geen Landal vakantieparken met groepsaccommodaties 20 personen. Deze vind je wel weer bij andere vakantiepark ketens Nederland met groepsaccommodaties.

vakantiepark met binnenspeeltuin

roompot groepen banner

Aanrader familieweekend Noord-Brabant, de Katjeskelder.

Kijk voor wat betreft Noord-Brabant maar eens naar deze 20 tot 22 persoons groepsaccommodatie op Roompot vakantiepark De Katjeskelder. Een absolute aanrader voor een gezellig familieweekend Noord-Brabant. Op Vakantiepark De Katjeskelder vind je nog meer aantrekkelijke accommodaties voor grote groepen.

Landal Hof van Saksen

Alleen het Landal vakantiepark Drenthe, Hof van Saksen, heeft een subtropisch zwembad. De meeste andere genoemde Landal familie parken op deze pagina hebben een verwarmd binnenzwembad met peuterbad. Hier vind je nog meer parken in Nederland met subtropisch zwembad

waterglijbanen

Alle Landal Parken in Nederland met familieweekend accommodaties

Hier vind je een overzicht van nagenoeg alle vakantieparken Landal Nederland, ook interessant indien je een familieweekend Nederland met een kleinere groep dan 20 personen wilt boeken.

EuroParcs Beekbergen

Een andere aanrader voor wat betreft een familieweekend Nederland 20 personen is EuroParcs Beekbergen op de Veluwe.
Kijk maar eens naar deze 20 persoons groepsaccommodatie Veluwe

center parcs familiekorting banner