Familie wintersport Oostenrijk

Met de hele familie een wintersport vakantie Oostenrijk boeken.

Best een goed idee. Een wintersport familie vakantie Oostenrijk boeken. Niet te vergelijken met een familieweekend. Op deze pagina geven we je wat praktische tips en aanbevelingen. Wintersport met een grote groep vieren, is heel anders dan met een klein gezelschap.

landal zwemparadijs banner

wintersport met vrienden en familie

groepen groepsaccommodaties banner

Belangrijk, het meest geschikte skigebied Oostenrijk kiezen.

Indien je met een groep van bijvoorbeeld 4 personen een skivakantie Oostenrijk boekt, zullen de verschillen in ski ervaring waarschijnlijk minder groot zijn dan als je en wintersport Oostenrijk vakantie met 12, 14 of 20 personen boekt. Voor familie wintersport vakanties is het daarom van groot belang dat je een skigebied Oostenrijk uitkiest met skimogelijkheden voor beginners en gevorderden. Zo een skigebied voor beginners en gevorderden is bijvoorbeeld Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Ideaal voor families. En met uitstekende après ski mogelijkheden. Maar, er is natuurlijk veel meer keuze als je een skivakantie Oostenrijk met familie wilt boeken. Om te weten te komen in welk skigebied? Een overzicht van bekende skigebieden Oostenrijk vind je hier.

wintersport apres ski

In welke periode op wintersport vakantie Oostenrijk gaan?

De beste maanden om een ski vakantie Oostenrijk met een familie groep te boeken, zijn januari en februari. In de maanden november en december ligt er meestal alleen in de hoger gelegen wintersport gebieden voldoende sneeuw ook al is dat van jaar tot jaar verschillend. Het komt ook wel voor dat er eind november en de lager gelegen wintersport gebieden Oostenrijk al voldoende sneeuw ligt voor wintersport. In ieder geval is het aan te raden om de periode rond 22 december en 14 januari te mijden. Dan is er veel drukte in de grote skigebieden Oostenrijk en liggen de prijzen tot wel 30 % hoger. Dat geldt ook voor het huren van bijvoorbeeld een auto, overnachten in een hotel, uit eten en après ski.

roompot groepen banner

wintersport selfie op het terras

Wintersport Oostenrijk vieren met een grote familie groep.

Indien je met meer dan 6 personen een wintersport vakantie Oostenrijk boekt, is er al sprake van wintersport met een grote groep. En dat i al helemaal het geval als je bijvoorbeeld met 12, 20 of 30 personen op skivakantie gaat. Indien je met zo een grote groep in een wintersport gebied wilt overnachten is een hotel onpraktisch en veel te duur. Het huren van een wintersport groepsaccommodatie Oostenrijk is dan aan te bevelen. Bij voorkeur aan de piste en bij een skilift. Voor een luxe familie vakantie Oostenrijk. Er zijn ook grote groepsaccommodaties Oostenrijk met privé zwembad en sauna te huur.

wintersport met groep

Wintersport Landal Oostenrijk

De meeste familie groepen kennen Landal GreenParks van de fantastisch mooie familie accommodaties in Nederland, Duitsland of de Ardennen. Minder bekend is dat je bij Landal ook voor wintersport Oostenrijk terecht kunt. Je kunt bijvoorbeeld deze 10 persoons wintersport accommodatie in Voralberg bij Landal huren. Voor wintersport Oostenrijk 8, 9 of 10 personen. Indien je 2 van deze deze 10 persoon wintersport chalets bij Landal boekt, kan je met 20 personen een skivakantie Voralberg vieren.

center parcs familiekorting banner