Vakantiehuis 10 personen België

Uniek vakantiehuis 10 personen België huren voor familieweekend.

Wie een 10 persoons vakantiehuis of familievilla in België zoekt, vindt deze hier. Ook in Wallonie, Antwerpen, de Ardennen, in Belgisch-Limburg of in West-Vlaanderen. Al deze vakantiehuizen zijn ideaal voor het boeken van een familieweekend of familiereünie België.

landal zwemparadijs banner

10 persoons vakantiehuis huren op vakantiepark België

Het aantal vakantieparken in België met 10 persoons familie accommodaties is aanzienlijk kleiner dan in Nederland. Toch zijn er wel mogelijkheden een villa of vakantiehuis 10 personen op een familievriendelijk vakantiepark in België te huren. Huur een villa of vakantiehuis 10 personen België bijvoorbeeld bij Center Parcs de Haan in West-Vlaanderen of Center Parcs Les Ardennes in de Ardennen. Ideale vakantieparken voor een familieweekend België met 8, 10 of 12 personen.

groepen groepsaccommodaties banner


plezier op de glijbaan in binnenzwembad

Vakantiehuis 10 personen Belgisch-Luxemburg huren

Het grootste aanbod chalets, villa’s en familie vakantiehuizen België vind je in Belgisch-Luxemburg En, een aangename bijkomstigheid, daar kan je ook een villa of luxe vakantiehuis België 10, 12, 14 of 16 personen met privé zwembad huren. Enkele familievilla’s in Belgisch-Luxemburg hebben zelfs een verwarmd binnenzwembad. Overigens, je moet Belgisch-Luxemburg niet verwarren met Groothertogdom Luxemburg. Het is overigens wel mogelijk een vakantiehuis Luxemburg te huren. De vakantiehuizen voor groepen zijn daar veel duurder dan in Belgisch-Luxemburg en maar beperkt beschikbaar.

roompot groepen banner


Vakantiehuis West-Vlaanderen huren 10 personen.

De meeste familie groepen die een groot vakantiehuis België in West-Vlaanderen willen huren, zoeken hun geluk aan de kust. En daar aan de Belgische kust zijn de mogelijkheden om een familiehuis België 10 of 12 personen te huren, best groot. Ook als je een luxe appartement West-Vlaanderen 10 personen wilt huren, zijn er doorgaan mogelijkheden.

fietsend meisje met hond in de natuur

Vakantiehuis België 10 personen met hond

Goed om te weten dat in de meeste vakantiehuizen 10 personen België huisdieren zoals honden zijn toegestaan. Je kunt echter ook een huisdiervrij vakantiehuis België 10 personen huren, ook in de Belgische Kempen.


center parcs familiekorting banner