Familieweekend vieren op christelijk vakantiepark

Vier je familieweekend Nederland op een christelijk vakantiepark.

Een familieweekend vieren op een christelijk vakantiepark in Nederland? Indien je een familie vakantiepark zoekt met vakantiekerk én zondagsrust, heb je in Nederland wat te kiezen. In Nederland vind je namelijk meer dan 10 christelijke vakantieparken die geschikt zijn voor een verantwoord familieweekend met kinderen. Je hebt als je een familieweekend in Nederland wilt vieren als christelijke familie, dus wat te kiezen.

Familieweekend Nederland vieren bij RCN Vakantiepark

Alle christelijke vakantieparken van RCN Nederland zijn geschikt om er een gezellig familieweekend te vieren. De meeste van deze parken hebben een aantrekkelijk aanbod familie weekend accommodaties, zwembad en speeltuin. Omdat er in de vakanties kerkdiensten op of nabij de parken worden gehouden en zondagsrust standaard is, zijn de christelijke RCN parken uitstekend geschikt voor een familie uitje of weekendendje weg binnen Nederland.

Deze parken zijn ideaal voor familieweekend Nederland

Met name de christelijke vakantieparken RCN De Roggeberg in Friesland, RCN De Jagerstee op de Veluwe en RCN De Faasbloem in Noord-Brabant zijn ideale parken voor een familieweekend Friesland, Gelderland of Brabant inclusief overnachting. Diverse parken van RCN hebben een indoorspeeltuin waardoor het voor de kinderen ook bij minder goed weer genieten is. Alle RCN parken hebben een restaurant en zwembad met vaak peuterzwembad. Daar maakt deze christelijke gezinsparken in Nederland ook geschikt voor een baby vakantie of familieweekend met baby, peuter of kleuter.

Grote groepen kunnen terecht bij christelijk vakantiepark Zelhem Betteld.

Christelijk vakantiepark Zelhem Betteld in de Achterhoek is ook ingericht op een verblijf met grote groepen. Omdat het ook een christelijk conferentieoord is, kan je er ook met een grote groep een familieweekend Nederland vieren. Dat kan op basis van zelfvoorziening maar de keuken van Christelijk vakantiepark Zelhem Betteld is ook ingericht op grote groepen. Je kunt er dus zeker een familieweekend Gelderland met een familie van 18, 20, 22 of 24 personen vieren. Je kunt dan verschillende accommodaties bij elkaar op dit kindvriendelijke christelijke park huren. Ideaal als je een familieweekend Nederland bijvoorbeeld met 3, 4, 5 of 6 families viert.

Familieweekend Nederland vieren bij Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet is waarschijnlijk het meest geschikte christelijke vakantiepark Nederland voor een familieweekend met een grote groep. Je kunt op dit ruim opgezette vakantiepark aan het Veluwemeer namelijk een groepsaccommodatie voor 20 personen huren. Familiehuis Nunspeet is het perfecte park voor een luxe vakantie Veluwe, en al helemaal voor een luxe familieweekend Veluwe aan het water. Of je nu in een luxe 20 persoons groepsaccommodatie aan het water of in een familievilla wilt verblijven, je vindt deze bij Familiehuis Nunspeet of super mooie locaties.