Familiebungalow huren

Je kunt hier een familiebungalow huren

Bijvoorbeeld voor je familieweekend 2023 of 2024. Zoals een familiebungalow huren voor een familieweekend in Nederland of België.

landal zwemparadijs banner

Familiebungalow Nederland huren

Indien je een familiebungalow huren wilt in Nederland, heb je bij ons de meest uitgebreide keuze. Van een familiebungalow 8, 10, 12 personen in Zuid-Limburg, Noord-Brabant of Overijssel tot een 16, 18 of 20 persoons familievilla, groepshuis of familiebungalow op de Veluwe, in Drenthe of aan de Nederlandse kust. Ook voor een familiebungalow Nederland met zwembad, sauna en trampoline.


groepen groepsaccommodaties banner

Familiebungalow België huren

Je kunt bij ons ook een familiebungalow of groot vakantiehuis België huren. Van familie vakantiehuizen en appartementen aan de Belgische kust tot familiebungalows of chalets in de Belgische Ardennen, West-Vlaanderen of Belgisch-Limburg. Grote familie groepen kunnen eventueel ook een grote groepsaccommodatie België huren. Ook met binnenzwembad.


Familiebungalow huren op bungalowpark met zwembad en speeltuin.

Als je de vakantiebungalow huurt in verband met een weekendje weg voor een familieweekend of groot gezin, is het raadzaam een grote familiebungalow te huren op een bungalowpark met zwembad en binnenspeeltuin. In de herfst, voorjaar en winter zou een familie vakantiehuis op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs en indoorspeeltuin ideaal zijn.

genieten in huis met zwembad

Particuliere bungalow huren voor familieweekend

Een particuliere familiebungalow huren heeft voor- en nadelen ten opzichte van een bungalow op een familie bungalowpark. Grote voordeel is de optimale privacy. Nadeel is met name de mogelijkheid voor kinderen om met andere kinderen te spelen. Op de grotere bungalowparken vind je veel gezinnen met kinderen én speeltoestellen voor de kids. Dat maakt dat het huren van een bungalow op een bungalowpark met kinderen wat voordelen biedt ten opzichte van een particuliere familievilla of grote vakantiewoning.


roompot groepen banner

Bij Landal GreenParks je familieweekend vieren

Indien je als familie besloten hebt, een bungalow te huren op een bungalowpark Nederland, Duitsland of België, moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden bij Landal GreenParks. De bungalowparken van Landal liggen altijd midden in de natuur. Vaak in de bossen maar ook aan het water. Er zijn bij Landal familiebungalows voor grote gezinnen en familie weekenden te huur. Het mogelijk om bijvoorbeeld een groot vakantiehuis voor 16, 18 of 20 personen te huren bij een Landal vakantiepark in Drenthe of Overijssel. Kijk bijvoorbeeld eens naar de grote vakantiehuizen bij Hof Van Saksen in Drenthe. Daar kan je ook een 18 of 20 persoons familiebungalow Drenthe huren.


Groepsverblijf huren of familiebungalow?

Indien je bezig bent met de planning en voorbereiding van een familieweekend, is de moeilijkste beslissing vaak de accommodatie. Families kijken automatisch naar de beschikbaarheid van grote vakantiehuizen in Nederland of België. Als je voor een verblijf op een vakantiepark kiest, kom je meestal uit op een familie vakantiehuis of bungalow. Er zijn nog ander typen accommodaties en één daarvan is het groepsverblijf. Er is niet echt een definitie voor “groepsverblijf” maar in de wandelgang wordt bedoeld dat dit een verblijf is voor grotere groepen. Groepsverblijven kunnen ook accommodaties voor vrienden groepen of schoolkampen zijn bijvoorbeeld. Dus niet specifiek grote vakantiehuizen voor gezinnen of meerdere families. Lees hier meer over een groepsverblijf huren

familievilla buiten eten

Familiebungalow voor een midweek huren

Wie denk dat bungalows alleen maar voor weekenden te huur zijn, heeft het mis. Vandaag de dag zijn er vele flexibele boekingsmogelijkheden en is de aankomst dag ook niet altijd vrijdag of zaterdag. Een goed idee is het wellicht om je familieweekend accommodatie voor een midweek te huren. Dat is van maandag tot vrijdag. Je kunt dan echt het samenzijn met familieleden vieren en kunt ook tijd vrij maken voor bijvoorbeeld een bezoek aan een dierentuin of pretpark. Indien je een leuke dierentuin in Nederland zoekt, dit zijn de 12 leukste dierentuinen van Nederland

Samenvatting voor huren familiebungalow

Voor het leukste familieweekend Nederland of België huur je een familievilla, familiebungalow of groot vakantiehuis op een bungalowpark met overdekt zwembad en indoorspeeltuin. Als het even kan, ga dan voor een midweek. Langer bij elkaar zijn, biedt meer mogelijkheden tot het vieren van een geweldig familiefeest.


center parcs familiekorting banner