Bungalowpark Landsrade Zuid-Limburg

Ideaal voor vrienden- en familie groepen die van rust ruimte en een heuvelachtige omgeving houden.

Je kunt op Bungalowpark Landsrade in Gulpen, een groot vakantiehuis Limburg of groepsaccommodatie Limburg tot 25 personen huren. Ook ideaal voor een familie vakantie Zuid-Limburg 10, 12, 15, 18 20, 22 personen. Honden welkom. Zie hier de groepsbungalow op bungalowpark Landsrade voor 10 personen.

landal zwemparadijs banner


Bungalowpark Landsrade is een kleinschalig bungalowpark In Zuid-Limburg

Eén van de pluspunten van dit bungalowpark Zuid-Limburg voor vrienden- en familie groepen is, dat het een kleinschalig bungalowpark is. Géén groot subtropisch zwemparadijs, indoorspeeltuin of groot recreatieteam voor de kinderen. Wel een unieke ligging, fijne sfeer en veel rust, ruimte en natuur. Dat is het grote voordeel als jullie je familie vakantie of familiereünie Limburg op dit kleinschalige bungalowpark Zuid-Limburg gaan vieren. Nogmaals, voor grote groepen tot wel 25 personen.


Bungalowpark Landsrade Zuid-Limburg mooi uitzicht

roompot groepen banner

Tennisbaan, voetbalveld en bos.

Op dit unieke familie vakantiepark in Gulpen vind je wel mogelijkheden voor activiteiten alsmede speelmogelijkheden voor de kinderen. Zo is er een zandbak, diverse speel attributen en speelbos. Daarnaast is er een voetbalveld en tennisbaan. Als je een vakantiehuis met tennisbaan zoekt, zit je dus ook goed bij Bungalowpark Landsrade. Dus ook als je een groepsaccommodatie 15 personen op dit unieke bungalowpark huurt, kan je gebruik maken van deze aantrekkelijke faciliteiten.

Bungalowpark Landsrade Zuid-Limburg tennisbaan

Mooi uitzicht vanaf dit bungalowpark

Je hebt een fantastisch uitzicht over de omgeving en het unieke heuvellandschap. Een vakantiehuis of groepsaccommodatie met uitzicht is zeker van meerwaarde en al helemaal als je vakantiehuis midden in de natuur ligt.


center parcs familiekorting banner