Vakantiehuis Luxemburg

Een vakantiehuis Luxemburg huren voor je familie weekend.

Op zoek naar een vakantiehuis Luxemburg welke geschikt is voor een familie vakantie of weekendje weg Luxemburg met vrienden of familie? Wij hebben de mooiste familie vakantiehuizen Luxemburg voor je geselecteerd.

Waarom je familie vakantie in Luxemburg vieren?

Groothertogdom Luxemburg heeft alles in huis voor een fantastische familie vakantie of familie weekend. Prachtige natuur, kastelen, watervallen, leuke plaatsen en een hoge mate van gastvrijheid. Tel daarbij op dat in Luxemburg heerlijk kunt wandelen en gastronomisch gezien heerlijk uit kunt eten. Kortom, een vakantiehuis Luxemburg huren doe je voor een geslaagd familieweekend.

rivier in Luxemburg

Voor groepen tot ongeveer 30 personen

Je kunt een groot vakantiehuis Luxemburg huren voor een familie groep van ongeveer 26 tot 30 personen. De meeste vakantiehuizen in Luxemburg zijn echter bedoeld voor groepen tot 6, 8 á 10 personen. Je vind in Belgisch-Luxemburg een veel groter aanbod grote vakantiehuizen en groepaccommodaties voor je familie uitje. Ook voor een familie vakantiehuis 14 tot 30 personen met privé zwembad en zelfs verwarmd, overdekt zwembad.

Luxemburg stad

Vakantieparken in Luxemburg

Je kunt ook een vakantiehuis Luxemburg huren op een familie vakantiepark. Daar vind je luxe huisjes en chalets tot ongeveer 8 personen. Indien je echter 2 van deze 8 persoons vakantiehuizen op zo een park huurt, kan je er een familie vakantie Luxemburg tot 16 personen vieren. Zo is Domaine La Sapiniere een aantrekkelijk vakantiepark voor een familie vakantie of weekendje weg Luxemburg.