Vakantiehuis West-Vlaanderen 16 tot 20 personen

Een 16 tot 20 persoons vakantiehuis West-Vlaanderen huren.

Voor een familieweekend aan de Belgische kust. Zoals in Diksmuide, Westende, De Panne of Blankenberge. Deze grote vakantiehuizen in West-Vlaanderen zijn ideaal voor een familieweekend of familiereünie. Kijk of je een geschikt 20, 19, 18, 17 of 16 persoons vakantiehuis West-Vlaanderen kunt vinden in ons unieke aanbod familie accommodaties België.

Unieke vakantiehuizen West-Vlaanderen voor je familieweekend

West-Vlaanderen en dan met name de kust is geliefd in het kader van familie vakanties en weekendjes weg met vrienden groepen. Wij hebben met name de vakantiehuizen West-Vlaanderen voor groepen van 16, 17, 18, 19 en 20 personen in de schijnwerpers gezet. Maar ook dit 24 persoons vakantiehuis in Diksmuide kan door een groep van 20 personen gehuurd worden.

strand bij Oostkapelle

Hoe vind je een geschikt vakantiehuis West-Vlaanderen?

Indien je een vakantiehuis voor een grote groep in West-Vlaanderen zoekt, bijvoorbeeld voor 18, 19 of 20 personen, is de eerste vraag of deze aan de kust moet liggen of elders in West-Vlaanderen. Villa’s en grote vakantiehuizen aan de kust van West-Vlaanderen zijn gewild en het aanbod 16 tot 20 persoons vakantiehuizen West-Vlaanderen is daar relatief beperkt. Indien je een vakantiehuis West-Vlaanderen, Belgische kust grote groep wilt huren voor een familieweekend België kan je dat beter niet als last minute groepsaccommodatie doen.

Aantal slaapkamers en faciliteiten

De tweede belangrijke vraag is, hoeveel slaapkamers moet je familie weekend accommodatie West-Vlaanderen hebben? Indien je een 18, 19 of 20 persoons villa aan de Belgische kust wil huren, zou een groot vakantiehuis West-Vlaanderen met 6, 7, 8, 9 of 10 slaapkamers ideaal zijn.

groot vakantiehuis met privé zwembad

Groot vakantiehuis West-Vlaanderen met privé zwembad huren

Grote vakantiehuizen met privé zwembad in West-Vlaanderen zijn schaars. We hebben slecht enkele 16 tot 20 persoons vakantiehuizen West-Vlaanderen met zwembad te huur. Kijk met name even naar Diksmuide.

Mindervaliden vakantiehuizen West-Vlaanderen

Het is beperkt mogelijk een mindervaliden vakantiehuis West-Vlaanderen te huren voor een grote groep. Voor een groter aanbod mindervaliden vakantiehuizen en groepsaccommodaties België, zie dit aanbod aangepaste vakantiehuizen België. Deze zijn meestal alleen maar geschikt voor groepen kleiner dan 16 personen.

vrouw in rolstoel op het strand

16 tot 20 persoons wellness vakantiehuizen West-Vlaanderen

Een groot familie weekend vakantiehuis met privé zwembad in West-Vlaanderen huren, zal niet zo eenvoudig zijn vanwege het beperkte aanbod. Een vakantiehuis 16 of 17 personen met privé sauna of bubbelbad mogelijk huren wel. Een een vakantiehuis West-Vlaanderen voor 18, 19 of 20 personen huren met jacuzzi of hottub is mogelijk ook haalbaar.

Géén geschikt vakantiehuis West-Vlaanderen kunnen vinden?

Indien je geen passend familie vakantiehuis in West-Vlaanderen hebt kunnen vinden maar wel jullie familieweekend in België wilt vieren, is het goed om te kijken binnen ons grote aanbod familieweekend accommodaties België, hieronder veel grote vakantiehuizen en familievilla’s België met binnenzwembad.