Vakantiehuis OV205 – Nederland – Overijssel – 40 personen

1.458,00

Luxe groepsaccommodatie De Weerribben, Overijssel
Direct aan het water. Maximaal 40 personen. Faciliteiten: 7 slaapkamers en 4 badkamers. Catering mogelijk, sfeerhaard, speelveld, terras, tuin, vaatwasser, wifi. Deze luxe groepsaccommodatie staat direct aan de Kalenbergergracht, één van de vele waterwegen die u in het prachtige natuurgebied De Weerribben vindt. Hier kunt u heerlijk zwemmen, vissen of eropuit met een bootje. De 40 persoons groepsaccommodatie biedt plaats aan maximaal 40 personen. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer voor vier personen, douches en toiletten.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Luxe groepsaccommodatie De Weerribben, Overijssel
maximaal 40 personen. Faciliteiten: 7 slaapkamers en 4 badkamers. Catering mogelijk, sfeerhaard, speelveld, terras, tuin, vaatwasser, wifi. Deze luxe groepsaccommodatie staat direct aan de Kalenbergergracht, één van de vele waterwegen die u in het prachtige natuurgebied De Weerribben vindt. Hier kunt u heerlijk zwemmen, vissen of eropuit met een bootje.

Vakantiehuis OV205 – Nederland – Overijssel – 40 personen zithoek

De woning biedt plaats aan maximaal 40 personen. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer voor vier personen, douches en toiletten. De woning is gelegen in het hartje van het prachtige natuurgebied de Weerribben.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , ,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, , ,

Huisdieren

Vakantiepark

Faciliteiten

, , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,