Boerderij DG127 – Nederland – Gelderland – 18 personen

1.003,00

Vakantieboerderij familieweekend 18 personen Gelderland.
Deze 18 persoons familie vakantieboerderij Gelderland met privé sauna en hottub ligt verscholen tussen weilanden en de bossen. Op een prachtige locatie, aan het eind van een lange oprijlaan, op een heerlijk vakantiedomein. Voor volwassenen en voor kinderen is het genieten. Voor de kinderen zijn er twee grote skelters en één kleine skelter, een speelhuisje, een autoped, een scateboard en nog meer. Verder is er een tafeltennistafel, een volleybalveld en een tafel-voetbalspel

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Meer informatie

Beschrijving

Vakantieboerderij familieweekend 18 personen Gelderland.
Deze 18 persoons familie vakantieboerderij met privé sauna en hottub ligt verscholen tussen weilanden en de bossen. en op een prachtige locatie, aan het eind van een lange oprijlaan, op een heerlijk vakantiedomein. Voor volwassenen en voor kinderen is het er fantastisch toeven. Voor de kinderen zijn er twee grote skelters en één kleine skelter, een speelhuisje, een autoped, een scateboard en nog meer. Verder is er voor jong en oud een tafeltennistafel, een volleybalveld en een tafel-voetbalspel! Vanuit de accommodatie kunt u op uw gemak per auto, wandelend of fietsend de schitterende omgeving verkennen.

Boerderij DG127 - Nederland - Gelderland - 18 personen tuin met hottub

Aan de achterzijde van het erf is een uitloop met een directe verbinding naar een mooi wandel- en fietsgebied. In deze streek liggen tal van mooie landhuizen en kastelen in een voor de achterhoek zo kenmerkend coulissenlandschap. Het groepsverblijf voorziet in alle gemakken voor een ontspannen en leuke vakantie of weekendje weg met uw familie of vrienden. EEN ECHTE AANRADER!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , ,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, ,

Huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,