Groepsaccommodatie Limburg

Huur een groepsaccommodatie Limburg.

Zoals een luxe groepsaccommodatie Limburg 12, 14, 18, 20 of 24 personen. Voor een super gezellig familieweekend Limburg, vrienden uitje of evenement. Wij hebben de mooiste groepsaccommodaties van heel Limburg en Zuid-Limburg in het bijzonder voor je geselecteerd.

Groepsaccommodatie Limburg particulier

Huur een luxe groepsaccommodatie Limburg particulier als je optimale privacy en veel comfort wilt. Boek deze rechtstreeks bij de eigenaar. De meeste particuliere groepsaccommodaties Limburg boek je op basis zelfvoorziening. Catering is soms voor een familieweekend Limburg mogelijk. Als je een groepsaccommodatie Limburg op basis van zelfvoorziening voor een grote groep huurt, stel dan een familielid aan als hoofd van de keuken met ervaring voor het maaltijden bereiden voor groepen. Dat scheelt teleurstellingen.

Vakantieparken Limburg met groepsaccommodaties

Je kunt ook een familievilla, familiebungalow of groepsaccommodatie op een vakantiepark in Noord- of Zuid-Limburg huren. Dit is mogelijk voor vrienden- en familie groepen tot ongeveer 16, 18 á 20 personen. Als gasten op zo een familie park mag je meestal gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals zwembad en speeltuin. Dat maakt een familieweekend completer en biedt meer mogelijkheden om een familie uitje Zuid-Nederland tot een succes te maken.

Roompot Weerterbergen, familie park Limburg met binnenzwembad

Eén van die aantrekkelijke parken met zwembad in Limburg is Roompot Weerterbergen in Weert. Daar kan je een grote groepsaccommodatie Limburg tot wel 24 personen huren. Roompot Weerterbergen is een vakantiepark Limburg met binnenzwembad en mooie speeltuin. Ideaal voor een familie vakantie Limburg. Im het restaurant op het park kan je goedkoop en gezellig met de hele familie eten.

Roompot Weerterbergen overzicht

Meer vakantieparken met binnenzwembad Nederland

In Nederland vind je veel meer vakantieparken met binnenzwembad. Je kunt bijvoorbeeld ook je familieweekend Noord-Brabant of Overijssel in een park met overdekt zwembad vieren. Kleinschalige vakantieparken hebben meestal geen overdekt zwembad en al helemaal geen subtropisch zwemparadijs. Voor vakantieparken Nederland met verwarmd zwembad of subtropisch zwemparadijs moet je met name bij de grote vakantiepark ketens zoals Landal, Roompot of CenterParcs zijn.

Landal Hoog Vaals

Zie voor een ander mooi park in Limburg met overdekt zwembad en indoorspeeltuin Landal Hoog Vaals. Voor luxe villa’s en groepsaccommodaties Limburg tot wel 24 personen. Met name de indoor speeltuin en binnenzwembad bieden een goede mogelijkheid je familieweekend Nederland ook in de voorjaarsvakantie of Kerstvakantie te boeken. Reserveer voor de Kerstvakantie, je groepsaccommodatie Limburg ruim op tijd.

Landal Hoog Vaals overzicht

Parkeren bij je groepsaccommodatie Limburg

Bij een particuliere groepsaccommodatie Limburg vind je meestal wel voldoende parkeergelegenheid direct bij de accommodatie. Als je een groot vakantiehuis Limburg op een vakantiepark hebt gehuurd, is er meestal alleen parkeergelegenheid voor de auto’s op een centrale parkeerplaats. Voor laden en lossen en mindervaliden parkeren worden er meestal uitzonderingen gemaakt.