Groot vakantiehuis met sloep

Een watervilla of groot vakantiehuis met sloep huren

Voor een familieweekend aan het water een groepsaccommodatie, watervilla of groot vakantiehuis met sloep huren. Een goed idee voor liefhebbers van water, vrijheid en watersport. Voor een familieweekend met sloep, fluisterboot of zeilboot.

Voordelen van huren vakantiehuis met sloep

Een familieweekend aan het water doorbrengen biedt veel voordelen. En als je naast een watervilla of groot vakantiehuis ook nog eens een sloep kunt huren, is het helemaal genieten. Met de sloep op pad gaan en de omgeving zo verkennen, is genieten. Op het water kom je tot rust en kan je als familie heerlijke momenten beleven. Een vakantiehuis met sloep heeft meestal ook een eigen aanlegsteiger.

EuroParcs de Rijp varen in een fluisterboot

Soms gratis gebruik sloep bij huur vakantiehuis

Op een aantal vakantieparken met jachthaven kan je een groot vakantiehuis aan het water of groepsaccommodatie met gratis sloep huren. Soms worden er tijdens het verblijf zelfs 2 sloepen ter beschikking gesteld. Zo kan je ook met een grote groep genieten van een vaar vakantie.

Landal De Reeuwijkse Plassen bootje

Landal De Reeuwijkse Plassen

Een duurzaam vakantiepark aan de Reeuwijkse Plassen, genieten in een prachtige omgeving. Als je een groot vakantiehuis of watervilla bij Landal de Reeuwijkse Plassen huurt, kun je in de directe omgeving een boot, sloep of zeilboot huren.