Vakantiepark Boomhiemke 8 – Nederland – Waddeneilanden – 8 personen

608,00

Vakantiepark Boomhiemke 8 – vanaf 608.00

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: CHNL-5210 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De verschillende type accommodaties op Vakantiepark Boomhiemke staan verspreid over het park. Je hebt de keuze uit zeven verschillende types, van klein tot groot. Zo zijn er drie verschillende 4-pers. accommodaties; een luxe vrijstaande onder architectuur gebouwde rietgedekte en gelijkvloerse bungalow met twee badkamers waarvan één met bubbelbad, wasmachine en wasdroger (NL-5207), een luxe vrijstaande gelijkvloerse bungalow met 2-pers. sauna, bubbelbad, zonnehemel, wasmachine en wasdroger (NL-9161-32) of een geschakelde bungalow (NL-5209). Er zijn tevens drie soorten 6-pers. accommodaties, alle geschakeld. Zo is er een rietgedekte villa (NL-5212), een gelijkvloerse bungalow met gezellige bedstee in de woonkamer (NL-5213) of een gezellige houten, Finse gelijkvloerse variant (NL-5214). Als laatste is er een 8-pers. vrijstaande en rietgedekte villa (NL-5210). Sommige van deze villa’s zijn uitgerust met openhaard.

Bij alle accommodaties beschik je over een terras met tuinmeubilair. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden.

Het type NL-5212 ligt op een apart deel, op ca. 2 km. van het centrale gedeelte van Boomhiemke. Hier staan in totaal negen villa’s op slechts 100 m. van duin en strand.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

Huisdieren

,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,