Vakantieboerderij Braize – Frankrijk – Auvergne – 10 personen

567,00

Vakantieboerderij Frankrijk 8, 9 tot 10 personen Frankrijk huren.
Met omheinde tuin. Optie, met gebruik van zwembad. In Auvergne. Deze luxe en gezellige vakantieboerderij Frankrijk heeft 4 slaapkamers en terras, trampoline, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi. De omgeving is heuvelachtig, met allerlei weilanden, bossen en rivieren
Vakantieboerderij Braize – Frankrijk – Auvergne – 10 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantieboerderij Frankrijk 8, 9 tot 10 personen Frankrijk huren.
Met omheinde tuin. Optie, met gebruik van zwembad. In Auvergne. Deze luxe en gezellige vakantieboerderij Frankrijk heeft 4 slaapkamers en terras, trampoline, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi. De omgeving is heuvelachtig, met allerlei weilanden, bossen en rivieren.

Vakantieboerderij Braize - Frankrijk - Auvergne - 10 personen img-1

Geniet in deze 10 persoons vakantieboerderij Frankrijk.
In deze natuurstenen boerderij zul je je snel thuis voelen. De sfeer is warm en inspirerend te noemen. Vanaf de lange eettafel geniet je van een prachtig uitzicht over de omheinde tuin en het privémeer. Met haar comfortabele slaapkamers biedt het uitstekend plaats aan meerdere gezinnen, stellen of families. De omgeving is heuvelachtig, met allerlei weilanden, bossen en rivieren. Er zijn middeleeuwse stadjes waar je kunt winkelen. Het is 2 km fietsen naar een meer, waar je lekker kunt zwemmen, waterfietsen en eten.

Vakantieboerderij Braize - Frankrijk - Auvergne - 10 personen img-2

Rondom de boerderij bevindt zich een terrein met een trampoline, waar de kinderen kunnen spelen. Op het terras kun je genieten van je maaltijden. Als je met een kleiner gezelschap van deze boerderij wilt genieten, kun je kijken naar vakantiehuis FR-03360-06. Voor 3,50 euro per persoon per dag kun je gebruikmaken van het naastgelegen zwembad (1 km). Deze woning wordt niet verhuurd aan jongerengroepen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , ,

Huisdieren

,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,