Natuurhuisje in Bergeijk 16034 – Nederland – Noord-brabant – 46 personen

1.200,00

Familie vakantiehuis Noord-Brabant 40 tot 46 personen.
Groot familie vakantiehuis Noord-Brabant, Kempen, met 22 slaapkamers en evenveel badkamers. Dit is misschien wel de meest complete familieweekend accommodatie voor grote groepen in Noord-Brabant. Geschikt voor het overnachten tot 46 personen en met tal van mogelijkheden voor activiteiten. Catering mogelijk.
Dit zijn de faciliteiten: bar, jeu de boules, open haard, recreatieruimte, Rolstoelvriendelijk, speelveld, terras, tuin, beachvolleybalveld en wifi. Aanrader familieweekend met een grote groep.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Familie vakantiehuis Noord-Brabant 40 tot 46 personen.
Deze is aantrekkelijk, groot familie vakantiehuis Noord-Brabant, Kempen, met 22 slaapkamers en evenveel badkamers. Dit is misschien wel de meest complete familieweekend accommodatie voor grote groepen in Noord-Brabant. Geschikt voor het overnachten tot 46 personen en met tal van mogelijkheden voor activiteiten. Catering mogelijk.
Dit zijn de faciliteiten: bar, jeu de boules, open haard, recreatieruimte, Rolstoelvriendelijk, speelveld, terras, tuin, beachvolleybalveld en wifi. Voor een onvergetelijk familieweekend met een grote groep.

Natuurhuisje in Bergeijk 16034 eetzaal

Daarom zo aantrekkelijk.

De Kempense Hoeve beschikt over 1 familie accommodatie. Er is altijd maar 1 groep tegelijk aanwezig, zodat je alle privacy hebt. De groep heeft dan de beschikking over een recreatiezaal, een bar en een eetzaal. Alle 22 slaapkamers hebben een eigen badkamer. Op het buitenterrein is een terras, een beachvolleybalveld, een jeu-de-boulesbaan en een sportveldje. Er kunnen 48 personen verblijven, wat ideaal is voor zakelijke verblijven of grote familiereünies.

Natuurhuisje in Bergeijk 16034 woonkamer

De hoeve ligt in Bergeijk, in de Bourgondische Brabantse Kempen. Het ligt in een fraaie, groene omgeving. Bossen en natuurgebieden wisselen elkaar af met agrarisch gebied, dorpen en steden. De woning ligt vlak bij de grens, dus je zou ook nog even naar België kunnen. Deze accommodatie is ook geschikt voor mensen met een mobiele beperking. Je kunt gebruikmaken van een prachtige vergaderzaal met uitzicht over de landerijen (op aanvraag, tegen betaling). Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 18 jaar.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,