Natuurhuisje 60156 in Ruinerwold – Nederland – Drenthe – 20 personen

1.500,00

Vakantiehuis Drenthe 20 personen met bar, biljart, tafeltennistafel.
Dit 20 persoons vakantiehuis Drenthe Ruinerwold heeft 7 slaapkamers, 5 badkamers.
Faciliteiten: airhockey, bar, biljart, buitenkeuken, gashaard, regendouche, schommel, tafeltennistafel, terras, trampoline, tuin, aan een viswater. Ideaal vakantiehuis en 18 – 20 persoons groepsaccommodatie Drenthe voor vriendenweekend, familieweekend of familiereünie inclusief overnachting.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantiehuis Drenthe 20 personen met bar, biljart, tafeltennistafel.
Dit 20 persoons vakantiehuis Drenthe Ruinerwold heeft 7 slaapkamers, 5 badkamers.
Faciliteiten: airhockey, bar, biljart, buitenkeuken, gashaard, regendouche, schommel, tafeltennistafel, terras, trampoline, tuin, aan een viswater. Ideaal vakantiehuis en groepsaccommodatie Drenthe voor vriendenweekend, familieweekend of familiereünie inclusief overnachting.

Natuurhuisje 60156 in Ruinerwold - Nederland - Drenthe - 20 personen img-1

Bijzonderheden.
Dit natuurhuisje is een sfeervolle woonboerderij waar je je gelijk thuis voelt. Hier is plek om rond de haard te zitten, een spelletje te spelen aan de grote eettafel, een drankje te drinken aan de bar of een fijne maaltijd te bereiden in de professionele en gezellige keuken. Er is een pool/airhockey tafel en de oude dekenkist is gevuld met allerlei spelletjes. De muziek wordt geregeld via een I-pad met Spotify maar als je meer van plaatjes draaien bent: ook dat kan, er is ook een platenspeler inclusief diverse lp’s. De comfortabele slaapkamers beschikken over fantastische bedden en een eigen badkamer met regendouche en toilet. Buiten, in de tuin die omheind is, heb je volledige privacy. De tuin geeft uitzicht op de omliggende natuurgronden van Staatbosbeheer. In de tuin vind je de veranda, de buitenkeuken met bbq, een rondzit met gashaard en een grote picknicktafel. Voor de kinderen is er in de tuin van deze 18 tot 20 persoons groepsaccommodatie Drenthe een tafeltennistafel, een trampoline en schommels.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,