Landgoed de Gunhof – Nederland – Limburg – 52 personen

5.874,00

Groepsaccommodatie 40, 50 tot 52 personen Limburg, 20 slaapkamers en 17 badkamers.
Landgoed de Gunhof. Je huurt als grote groep 2 groepsaccommodaties, waardoor het pand meerdere keukens en recreatieruimtes heeft.
Voor maximaal 52 personen. Faciliteiten: biljart, glijbaan, ligbad, oven, recreatieruimte, sauna, speeltoestellen, stoomdouche, tafeltennistafel, terras, trampoline, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.
Geschikt voor grote familie- of vrienden groepen.
Landgoed de Gunhof – Nederland – Grote groepsaccommodatie Limburg – maximaal 52 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: 4a39f2809c5c35900a54402d479122d3 Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Groepsaccommodatie 40, 50 tot 52 personen Limburg, 20 slaapkamers en 17 badkamers.
Landgoed de Gunhof. Je huurt als grote familie of vrienden groep 2 groepsaccommodaties, waardoor het pand meerdere keukens en recreatieruimtes heeft. Voor maximaal 52 personen. Faciliteiten: biljart, glijbaan, ligbad, oven, recreatieruimte, sauna, speeltoestellen, stoomdouche, tafeltennistafel, terras, trampoline, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.
Geschikt voor grote familie- of vrienden groepen.

Landgoed de Gunhof - Nederland - Limburg - 52 personen img-2

Je huurt als groep iets unieks.
Voor een onvergetelijke familie vakantie of vrienden weekend in Limburg zit je perfect in deze grote groepsaccommodatie met wellness, recreatie en een fantastische omgeving. Ideaal voor vakanties met familie en/of vrienden. De ligging in een bosrijke, landelijke omgeving in het Limburgse landschap, vlak tegen de Duitse grens, leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten. Het nabijgelegen Arcen met haar kasteeltuinen, kuuroord en de Hertog Jan-bierbrouwerij is een excursie waard.

Landgoed de Gunhof - Nederland - Limburg - 52 personen img-3

Deze prachtige vakantiewoning bestaat uit 2 groepsaccommodaties, waardoor het pand meerdere keukens en recreatieruimtes heeft. Er is een grote eetzaal waar je met het gehele gezelschap terecht kunt, een ruime, open woon- en eetruimte en zelfs een bibliotheek. Ter ontspanning staat een wellness-ruimte met sauna en stoomdouche ter beschikking. Er is een recreatieruimte met tafelvoetbaltafel en een groot tv-scherm met mogelijkheden om je laptop aan te sluiten. De tafeltennistafel is (opgeborgen) te vinden in de schuur. Op de besloten binnenplaats van deze historische accommodatie kun je heerlijk buiten, maar toch uit de wind zitten. De grote tuin, een mooi gazon, een terras en enkele speeltoestellen bevinden zich aan de voorzijde. Barbecue-apparatuur kun je zelf meenemen of huren bij Slagerij van de Pasch in Meerlo.

Landgoed de Gunhof 52 personen tuin

Versterkte muziek (zoals een DJ of band) is in de woning niet toegestaan. Stiltegebied: versterkte muziek is niet toegestaan en buiten dient het na 23:00 uur stil te zijn.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, , ,

Slaapkamers

, , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,