Domaine de Barbouyons – België – Ardennen – 60 personen

6.097,00

Domaine de Barbouyons – vanaf 6097.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

LET OP! Momenteel kan de woning geboekt worden voor max. 10 volwassene + kinderen onder de 12 jaar (die tellen niet mee in die 10 personen). Hiervoor bieden wij een korting aan van 50% welke in de prijs verwerkt is, we hopen u van harte te mogen verwelkomen in onze mooie woning.

In het geklasseerde dorpje Sechery ligt het prachtige huis Domaine de Barbouyons. Het vakantiehuis koppelt grootsheid en schoonheid probleemloos aan elkaar. Elke ruimte houdt rekening met de dynamiek van grote groepen. De enorme keuken zou door het open karakter best weleens ’the place to be’ kunnen worden. De ruimte waar de eettafels staan, is zo ingericht dat het tafelen met zijn allen onvergetelijk en uniek wordt. Tenslotte biedt de woonkamer plek voor het hele gezelschap. Het labyrint aan gangen naar de mooie slaapkamers en badkamers is heel bijzonder door de details, de verlichting en vormgeving.

De tuin is ruim in terrasvorm en door bossen omringd. Het privé domein bezit diverse karaktervolle plekken: er is een boven- en een beneden gelegen tuin en er zijn diverse terrassen rondom het gebouw op verschillende hoogtes. Er zijn rotspartijen, grasvlaktes, een bos met ondoordringbaar struikgewas en er is zelfs een rivier gevoed door vers bronwater ontsproten op het domein zelf. Beneden is een heus kinderdorp gecreëerd en er is een overdekt paviljoen met barbecue en een trapje naar het water om pootje te baden of te zwemmen. Vanuit deze twee hectare grote tuin vertrekken zowel boven als beneden diverse wandelingen.

Het maximale aantal personen van 60 personen is definitief en mag ook niet tijdelijk overschreden worden door bijvoorbeeld overdag gasten uit te nodigen. Het is niet toegestaan overlast voor de omgeving te veroorzaken.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,