Bungalow DZ009 – Nederland – Drenthe – 8 personen

250,00

8 personen Summio Parc Landgoed Het Grote Zand, Drenthe.
Bungalow DZ009. Voor wie een luxe en gezellig vakantiehuis voor 6, 7, 8 personen op een mooi bungalowpark in Drenthe zoekt.
Relax in het zwembad met sauna en Turks stoombad, speel als kind in het spannende junglebos of de speeltuin. Geniet ’s avonds met elkaar van een smakelijke maaltijd in het geweldige restaurant met terras. Summio Parc Landgoed Het Grote Zand, aanrader familie vakantie Drenthe. Ook voor een luxe vakantie met hond Drenthe 6, 7, 8 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHDZ009 Categorieën: ,

Beschrijving

8 personen Summio Parc Landgoed Het Grote Zand, Drenthe.
Bungalow DZ009. Voor wie een luxe en gezellig vakantiehuis voor 6, 7, 8 personen op een mooi bungalowpark in Drenthe zoekt.
Relax in het zwembad met sauna en Turks stoombad, speel als kind in het spannende junglebos of de speeltuin. Geniet ’s avonds met elkaar van een smakelijke maaltijd in het geweldige restaurant met terras. Summio Parc Landgoed Het Grote Zand, aanrader familie vakantie Drenthe. Ook voor een luxe vakantie met hond Drenthe 6, 7, 8 personen. Dit is een vakantiepark met hond in Drenthe.

Als u ergens helemaal kunt genieten in de natuur, dan is het wel hier! Want Summio Parc Landgoed Het Grote Zand wordt omringt door maar liefst vier natuurgebieden: Het Groote Zand, Het Witte Zand, Het Heuvinger Zand en het Noorder- en Hijkerveld. Verblijf in een gezellige bungalow of groepsaccommodatie op het gezellige park waar jong én oud zich vermaken met een keur aan leuke en spannende faciliteiten en activiteiten. Relax in het zwembad met sauna en Turks stoombad, speel als kind in het spannende junglebos of de speeltuin. Geniet ’s avonds met elkaar van een smakelijke maaltijd in het geweldige restaurant met terras. Hoewel een avondje gourmetten in uw prachtige vakantiebungalow natuurlijk ook wel erg goed klinkt!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Summio.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

Slaapkamers

, ,

Badkamers

,

Huisdieren

, ,

Vakantiepark

Faciliteiten

, , ,

Periode

, , , , , , , , , ,