Boerderij Oud Avereest – Nederland – Overijssel – 16 personen

5.430,00

Groot vakantiehuis Overijssel met binnenzwembad, voor 16 personen.
Groepsaccommodatie De Steenuil in Balkburg. zwembad en sauna. Dit 16 persoons vakantiehuis Overijssel heeft een privé binnenzwembad en 8 slaapkamers. Gebruik sauna tegen betaling. Een geweldige accommodatie indien je met een groep van 12, 14 of 16 personen een uniek familieweekend Overijssel wilt beleven. Nabij een natuurgebied. Een fantastisch familiehuis.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis Overijssel met binnenzwembad, voor 16 personen.
Dit 16 persoons vakantiehuis Overijssel heeft een privé binnenzwembad en 8 slaapkamers. Gebruik sauna tegen betaling. Een geweldige accommodatie indien je met een groep van 12, 14 of 16 personen een uniek familieweekend Overijssel wilt beleven. Nabij een natuurgebied.

Boerderij Oud Avereest - Nederland - Overijssel - 16 personen - binnenzwembad

Extra informatie
Gelegen in het buitengebied van Balkbrug (Overijssel), nabij het prachtige natuurgebied “Reestdal”, vind je deze luxe boerderij genaamd “De Steenuil”. Er is ruimte voor 16 personen dankzij 8 fijne slaapkamers. Ideaal voor een vakantie met de familie.

De omgeving biedt tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld de ooievaars in De Wijk (8 km), het kerkelijke Staphorst (13 km) of het gezellige stadje Meppel (17 km). Ook leuk is de schaapskooi van Ruinen (22 km), nabij het natuurgebied van Dwingelderveld. Een dagje met de kinderen naar Attractiepark Slagharen behoort ook tot de mogelijkheden (13 km).

Het betreft een ruime boerderij voorzien van alle gemakken en diverse luxe faciliteiten. De woning beschikt over 8 ruime slaapkamers en een moderne keuken met alle benodigde apparatuur. Kom tot rust in de sauna (tegen betaling) of geniet van je welverdiende vakantie in het binnenzwembad.

Boerderij Oud Avereest - Nederland - Overijssel - 16 personen - sauna

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

, , ,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,