Beach Resort Nieuwvliet-Bad Culinaire Villa V10 Luxe – Nederland – Zeeland – 10 personen

533,00

Roompot Villa 10 personen Zeeland, Nieuwvliet-Bad.
Aan zee en met infraroodsauna. Deze 8 tot 10 persoons villa aan de kust van Zeeland heeft 5 slaapkamers.
Faciliteiten: privé sauna, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.
De luxe villa heeft een tuin met een overdekt terras voorzien van een terrasheater. De tuin beschikt verder over tuinmeubilair waaronder een comfortabele loungeset. In de tuin is ook een elektrische barbecue aanwezig. Parkeren kan op de bijbehorende parkeergelegenheid. Extra fijn: deze villa voor 8, 9 á 10 personen aan zee beschikt over een wasmachine en een wasdroger.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Roompot Villa 10 personen Zeeland, Nieuwvliet-Bad.
Met infraroodsauna. Deze 8 tot 10 persoons villa aan de kust van Zeeland heeft 5 slaapkamers.
Faciliteiten: privé sauna, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.
De luxe villa heeft een tuin met een overdekt terras voorzien van een terrasheater. De tuin beschikt verder over tuinmeubilair waaronder een comfortabele loungeset. In de tuin is ook een elektrische barbecue aanwezig. Parkeren kan op de bijbehorende parkeergelegenheid. Extra fijn: deze villa voor 10 personen aan zee beschikt over een wasmachine en een wasdroger.

Beach Resort Nieuwvliet Bad Culinaire Villa V10 terras

Deze luxe vrijstaande villa is geschikt voor 10 personen en heeft een ruime woonkamer, met smart-tv en vloerverwarming. De keuken is volledig ingericht en beschikt over een luxe koffiezetapparaat met melkopschuimer, een combimagnetron en een vaatwasser. Ook is er een ijsmachine, airfryer, keukenmachine, staafmixer en keukenweegschaal. Beneden is er 1 slaapkamer met een 2 eenpersoonsbedden. Boven zijn 4 slaapkamers met eveneens elk 2 eenpersoonsbedden. Beneden is 1 badkamer met een douchecabine. Boven zijn 2 badkamers, eveneens met een douchecabine. De villa beschikt over 2 aparte toiletten en een infraroodsauna. De luxe villa heeft een tuin met een overdekt terras voorzien van een terrasheater. De tuin beschikt verder over tuinmeubilair waaronder een comfortabele loungeset. In de tuin is ook een elektrische barbecue aanwezig. Parkeren kan op de bijbehorende parkeergelegenheid. Extra fijn: deze villa beschikt over een wasmachine en een wasdroger.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot

Vakantiehuis voor 10 personen wat te klein?
Zijn jullie als groep gecharmeerd van Beach Resort Nieuwvliet-Bad maar is deze 10 persoons villa wat te klein? Er zijn op Beach Resort Nieuwvliet-Bad ook grotere villa’s en groepsbungalows te huur. Zie bijvoorbeeld deze 16 persoons villa op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Extra informatie

Land

Regio

, , ,

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark