Appartement ZE526 – Nederland – Zeeland – 16 personen

1.482,00

Familie vakantiehuis 16 personen Zeeland, Kattendijke.
3 aparte huisjes huren, zie de bijzonderheden.
Faciliteiten: 8 slaapkamers en 3 badkamers. Terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.
Indien u een goedkoop vakantiehuis Zeeland 13, 14, 15, 16 personen, voor uw familie uitje zoekt. Nabij Nationaal Park De Oosterschelde. Zie hier meer vakantiehuizen Zeeland 16 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Familie vakantiehuis 16 personen Zeeland, Kattendijke.
3 aparte huisjes huren, zie de bijzonderheden.
Faciliteiten: 8 slaapkamers en 3 badkamers. Terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.
Indien u een goedkoop vakantiehuis Zeeland 13, 14, 15, 16 personen, voor uw familie uitje zoekt. Nabij Nationaal Park De Oosterschelde.
Zie hier meer vakantiehuizen Zeeland 16 personen.

Appartement ZE526 - Nederland - Zeeland - 16 personen tuin

In Kattendijke op Zuid-Beveland kunt u deze 16-persoons groepaccommodatie huren. De accommodatie bestaat uit twee zespersoons appartementen en een vierpersoons vakantiehuis. De appartementen en het huis zijn niet geschakeld maar bevinden zich vlakbij elkaar op het erf van de boerderij. De accommodaties zijn zeer sfeervol en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanwege de kleinschalige opzet bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale service. De hoeve staat midden in de natuur en biedt prachtige vergezichten over het polderlandschap. Hier vindt u nog echt ruimte, rust en natuur. Door de gunstige ligging van Kattendijke ten opzichte van de Oosterschelde is het zeer geliefd bij duikers. Maar ook zonnebaders en zwemmers kunnen hier hun hart ophalen. Daarnaast zijn er goede verbindingswegen met onder andere Goes, Middelburg en Zierikzee, maar ook de Belgische steden Antwerpen, Brugge en Gent zijn zeer eenvoudig te bereiken. Wilt u liever dichterbij blijven dan kunt u in de omgeving heerlijke wandelingen of lange fietstochten maken en zo de prachtige natuur ontdekken.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Personen

, , , ,

Slaapkamers

, , , , , , ,

Badkamers

, ,

Huisdieren

Faciliteiten

, , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,