Antolay – België – Ardennen – 18 personen

1.341,00

Vakantiehuis 18 personen Belgische Ardennen met binnenzwembad.
Dit vrijstaande vakantiehuis in de Belgische Ardennen, type groepsaccommodatie met zwembad, staat nabij van Malmédy en Waimes. Dit 18 persoons vakantiehuis met binnenzwembad Belgische Ardennen heeft 7 slaapkamers en is perfect geschikt voor een familieweekend of vakantie met meerdere gezinnen. Uniek aan deze woning is de aanwezigheid van een sauna en een overdekt zwembad. Direct achter de tuin ligt een mooie fietsroute. Ideaal voor een familieweekend Ardennen met 14, 16 of 18 personen. Dit grote vakantiehuis Ardennen bestaat uit 2 gebouwen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantiehuis 18 personen Belgische Ardennen met binnenzwembad.
Dit ruime, vrijstaande vakantiehuis, type groepsaccommodatie, in de Belgische Ardennen, staat in de buurt van Malmédy en Waimes. Dit 18 persoons vakantiehuis met binnenzwembad heeft 7 slaapkamers en is perfect geschikt voor een familieweekend of vakantie met meerdere gezinnen. Uniek aan deze woning is de aanwezigheid van een sauna en een overdekt zwembad. Een bezoek aan de steden Stavelot, waar u een mooite abdij kunt vinden, Malmédy en haar kathedraal en Francorchamps zijn aan te raden. Direct achter de tuin ligt een mooie fietsroute en op 12 km afstand ligt een stuwdam waar u prachtige wandelingen kunt maken.

Antolay - België - Ardennen - 18 personen - fitness en sauna

Dit grote vakantiehuis Ardennen bestaat uit 2 gebouwen.
De vakantiewoning bestaat uit twee aparte gebouwen: aan de ene kant staat een groot huis met sauna, tafelvoetbal, sportruimte, 5 slaapkamers en 2 badkamers en aan de andere kant vindt u een appartement met biljart, flipperkast, twee slaapkamers en een doucheruimte. Deze 16 tot 18 persoons vakantiewoning Belgische Ardennen heeft een ruime tuin met barbecue. Er is ruime parkeergelegenheid.

Antolay - België - Ardennen - 18 personen - overdekt zwembad in de tuin

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Land

Regio

,

Stad

Personen

, , ,

Huisdieren

,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,