Leuk idee voor je familieweekend, boek een stedentrip

Een stedentrip boeken, zeker een leuk idee voor je familie uitje of familiedag?.

Wie eens iets bijzonder wil doen tijdens het familieweekend of familiedag, kan eens overwegen een stedentrip te boeken. Dat kan zijn een stedentrip binnen Nederland of België, maar steden elders in Europa zijn ook aantrekkelijk.
Hier vind je een overzicht van de mooiste stedentrips binnen Europa

Je familieweekend op een andere manier vieren

Eerder schreven wij een artikel over “je familieweekend op een ander manier vieren” Een stedentrip boeken met een bestemming als Brugge, Antwerpen, Amsterdam, Kopenhagen of Barcelona, is zeker een manier om van een gewoon familie uitje, een onvergetelijk familieweekend of familiedag te maken.

Overnachten tijdens de stedentrip

Als je met je familieleden een 2 of 3 daags stedentrip hebt geboekt en zelf de overnachting moet regelen, is het natuurlijk een goed idee om een groot vakantiehuis in de nabijheid van de stad af te huren. Grote vakantiehuizen voor families zijn in grote steden dun gezaaid. Onze tip is dan ook, huur een aantal hotelkamers af voor zo een stedentrip familie uitje. Kamers op een hotel met jacuzzi en zwembad huren zou ideaal zijn.

stedentrip familieweekend

Stedentrip in eigen land boeken

Je zou in het kader van een familiedag een stedentrip in eigen land kunnen boeken. Overnachten is niet nodig. Dat maakt zo een familiedag in Nederland of België een stuk goedkoper dan een familieweekend met overnachting in een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie. Interessante steden voor een familiedag zijn onder andere Maastricht, Gent, Groningen, Arnhem, Brugge en Antwerpen. Bij een stedentrip in eigen land kan je natuurlijk ook met de trein reizen.