Familiehuis huren voor familieweekend

Een familiehuis huren, de leukste accommodatie voor je familieweekend

Als je een familiehuis huren wilt voor je familieweekend Nederland of België, vind je hier de leukste accommodaties. Voor een gezellig familieweekend aan zee of in de bossen met 9 tot wel 50 personen.

Familiehuis huren met zwembad

Voor een familie uitje met overnachting, huur je een familiehuis met voldoende slaapkamers en privé zwembad. Een familiehuis met binnenzwembad biedt grote voordelen. Zo kan je ook in bijvoorbeeld de herfstvakantie, mei vakantie, Pinkstervakantie of kerstvakantie genieten van een geweldig weekendje weg met de familie. Een familiehuis met buitenzwembad is ideaal in de zomervakantie. Een wellness familiehuis met zwembad, sauna of spa, is natuurlijk helemaal het toppunt van relaxen. Je kunt via ons een familiehuis huren met privé zwembad voor 8, 14, 18 of 22 personen maar voor grote groepen zijn er ook groepshuizen en familiehuizen te huur met eigen zwembad.

Familiehuis huren Nederland

Voor een familieweekend Nederland huur je een familiehuis in bijvoorbeeld Drenthe, Overijssel, Gelderland of Zuid-Limburg. Maar ook een familieweekend accommodatie aan de Nederlandse kust huren, is genieten. Wat dacht je van een familiehuis aan zee in bijvoorbeeld Schoorl, Ameland, Texel of Zeeland? Met wat geluk vind je een lastminute familieverblijf aan zee in Nederland. Tip: Een familiehuis Veluwe huren met zwembad, sauna of hottub, is ook mogelijk.

Familiehuis België huren

Voor een familieweekend België huur je bijvoorbeeld een familiehuis Ardennen met zwembad of een familie groepshuis aan de Belgische Kust. Maar ook in Belgisch-Luxemburg en Belgisch-Limburg is het genieten. Wat dacht je van het huren van een familiehuis Ardennen met privé zwembad, fitness ruimte en relax ruimte? Een tafeltennistafel en biljart in je familieweekend verblijf België maakt je familie uitje nog leuker!

Familiehuis huren op bungalowpark

Het huren van een groot vakantiehuis op een bungalowpark biedt vele voordelen. Niet alleen kan je gebruik maken van het zwembad van het bungalowpark, voor de kinderen is er de speeltuin en in de vakanties een team om de kleintjes te vermaken. Daar komt bij dat je met wat geluk een familiebungalow op een last minute bungalowpark kunt huren en zo voordeliger uit kunt zijn. Een familiebungalow voor bijvoorbeeld 12, 14, 16 of 18 personen, kan tot 30 % goedkoper zijn dan een particulier en groot vakantiehuis.

Familieweekend aan zee

Tip, wil je een familieweekend aan zee in Nederland vieren en op zoek naar een leuke accommodatie op een familie vakantiepark? Kijk dan eens naar de mogelijkheden op Landal vakantiepark Ooghduyne in Julianadorp aan Zee. Daar kan je een groot vakantiehuis aan zee voor 12, 16 tot 22 personen huren.

In Duitsland je familieweekend vieren

Veel Nederlanders en Vlamingen vieren hun familiedag of weekendje weg net over de Duitse grens. Grote vakantiehuizen in Duitsland zijn soms tot 20 % goedkoper dan in Nederland en België. Daar komt bij dat je in Duitsland voor relatief weinig geld een groepsacccommodatie met zwembad kunt huren.

Leuke spelletjes doen tijdens je familie uitjes

Of je nu een vakantieboerderij, groot vakantiehuis, groepsaccommodatie of familiehuis hebt gehuurd, het is altijd leuk om met de familie spelletjes te doen. Samen lachen en genieten, dat is wat zo een weekendje weg extra leuk maakt. Hier vind je de leukste spelletjes voor een familieweekend of familiedag.

familieweekend spel spelen

Groepsaccommodatie voor familieweekend huren?

Familieweekend met grote groep vieren? Dan is een groepsaccommodatie misschien een beter alternatief dan een groot vakantiehuis, familiehuis of vakantiebungalow. Een groepsaccommodatie kan wel geschikt zijn voor grote groepen tot 80 personen. Daar kan je prima in overnachten als je met meer dan 20 of 22 personen een familieweekend accommodatie binnen Europa zoekt. Tip: Boek een groepsaccommodatie met woonprogramma en slaapprogramma op de begane grond. Dan kunnen ook Opa en Oma en familieleden die slecht ter been zijn, genieten van het familie uitje. Een grote vakantiebungalow met privé zwembad is dan wellicht de beste optie.